torsdag den 26. december 2019

Bella 10

I må hellere se lidt færdigt, nu året snart er slut. Hvis I skal nå det!
Den lillebitte Bella til min nabos barnebarn blev færdig præcis inden jeg skulle af sted. Faktisk blev den afleveret inden den var tør så jeg kunne nå det!
Den er strikket i Wollmeise og jeg strikkede en størrelse mindre end der står i mønsteret. Jeg slog også yderligere lidt færre masker op til halsen, som jo har det med at være for stor.
Alligevel er den temmelig stor i forhold til babyen som er en rigtig lille skid på nu 3 kg. Men hun vokser godt, så jeg tænker, at hun snart kan passe den. Jeg strikkede trøjen på pind 2,5 og 3 og den vejer 80 gram.

You'd better see something finished, now that the year is almost over. Not many days left!
The tiny little Bella for my neighbors grandchild got done just before I left. Actually, I gave it away before it had dried, just to make it!
I used Wollmeise, and I knit it a size smaller than what the pattern says. I even cast on a bit fewer stitches for the neckline, since it's usually very wide.
Still, it was enormous compared to the tiny little baby, who is just 3 kilos big. But she grows well, so I guess she will be able to fit it soon. I made it using size 2.5 and 3 mm needles, and it weighs 80 grams.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails