fredag den 20. december 2019

Stockholm

De sidste par dage her nåede jeg lige til Stockholm til et møde. Det er jo altid hyggeligt at komme ud og se steder, og hyggeligt at sove (længe!) på hotel.
Ligesom sidste gang sluttede vi et par timer tidligere end forventet, så jeg havde nogle timer til overs inden jeg skulle hjem. Derfor var der tid til at gå ind til "Gamla Stan" og finde det meste af den sidste julegave. Det er SÅ hyggeligt at have tid til at finde en julegave!
Jeg gik langs med vandet, og der var den fineste solnedgang! Men ih, hvor jeg glæder mig til når solnedgangen er om aftenen i stedet for om eftermiddagen.....

These past few days, I spend in Stockholm for a meeting. It's always nice to get out and see places, and really nice to sleep (long!) in a hotel.
Like last time, we ended our meeting a few hours earlier than expected, so I had a few hours left before I was going home. So I had time to walk to "Gamla stan" and find most of the last Christmas present. I do love having time to find the presents!
I walked by the water, and there I saw the prettiest sunset! But oh, how I'm looking forward to the sun setting in the evening instead of in the afternoon.......
Hele det der forkølelsescirkus har desværre indhentet mig, og denne gang lærte jeg godt nok hvor ubehageligt det er at flyve når der er stoppet op til mellemøret.
Puha......
Så den stod på masser af næsedråber i Stockholm, og så håber jeg meget det går over inden jeg skal flyve til søster og Co. til jul! Ellers bliver det en meget, meget lang tur......

Unfortunately, the virus-stuff caught me at last, and this time, I really learned how unpleasant it is flying when your middle ear is cut off.
Oh my......
So Stockholm meant a lot of nose spray, and then I do hope this is over before I'll be flying to my sister and company for Christmas! Otherwise, it will be a very, very long flight........

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails