søndag den 1. december 2019

Julemarkeder og øreringe / Christmas markets and earrings

I går var jeg så på julemarked. Der var fåreavler julemarked på Østerbro (de er der iøvrigt også i dag - lige ved Trianglen!). Denne gang fik jeg lov at køre med Ann-Jeanet som skulle mødes med sine veninder derinde. Det var meget hyggeligt. Jeg mødte også Claus og Louise derinde, og via telefonen også Lisbeth i Grønland. De mangler børnelæger deroppe, så det kunne jeg jo så spekulere over.
Jeg fik kigget på ALT! Gik hele tiden og tænkte meget på alt mit garn derhjemme, så jeg købte faktisk slet ikke noget garn.

So yesterday, I went to the Christmas market. The sheep-breeders market at Østerbro (it's open today as well, by the way, right next to Trianglen!). This time, I got a rid with Ann-Jeanet who were meeting up with her friends in there. It was so nice. I also met Claus and Louise, and on the phone, I "met" Lisbeth who is in Greenland. They need pediatricians up there, so I can think about that.
I looked at EVERYTHING! All the time, I was thinking hard on all my yarn at home, so I actually didn't by any yarn.

En af de ting jeg købte, var Hello Kitty øreringe. For den formidable sum af 10 kroner! Jeg er ret sikker på, at der ikke er mange som ville gå med dem, men DET VIL JEG!
Glæder mig allerede til at tage dem på på arbejde.

One of the things I did buy, was Hello Kitty earrings. The cost like 1.5 dollars! I'm quite sure that not a lot of people would wear these, but I WILL!
Already looking forward to wearing them at work.
I tirsdags var jeg igennem Tivoli for at kigge på julepynt. Det er så fint! Jeg er glad for at jeg nåede det, og faktisk håber jeg at jeg lige når derind igen.
I en bod solgte de Lego-øreringe. Jamen altså! Dem HAR jeg allerede gået med, selvfølgelig.

On Tuesday, I walked through Tivoli to look at their Christmas decorations. It's so pretty! I'm happy that I made it, and I do hope I'll get to go again.
In a shop, they sold Lego-earrings. Can you imagine? Of course, already I wore these. 
I går var der et til julemarked, som faktisk var endnu vigtigere, nemlig cystisk fibrose foreningens julemarked midt i København. Jeg plejer altid at købe min adventskrans derinde, og det gjorde jeg også i går.
Denne gang blev jeg sat i arbejde med at vælge pynt, men jeg er godt tilfreds med resultatet.

Yesterday, there was another Christmas market which was actually more important; the cystic fibrosis associations Christmas market in the middle of Copenhagen. I always buy my Advent wreath in there, and also did it yesterday.
This time, I was put to work picking the decorations, but I'm very happy with the result.
I en af boderne fandt jeg så de her øreringe, som jeg selvfølgelig var nødt til at købe.
I dag er det så første søndag i advent, og jeg nyder virkelig en stille morgen, inden dagens besøg går i gang. Håber, I også får en dejlig søndag derude.

In one of the stands, I found these earrings that I had to buy, of course.
So today it's the first Sunday of Advent, and I'm enjoying a quiet morning, before the visit of the day starts. I wish you all a lovely Sunday!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails