søndag den 8. september 2024

I dag er jeg træt / Today I'm tired

Så i går skulle jeg have gæster. Der er jo altid en del forberedelse, men ud over det kom jeg til at kigge på min krydderihylde for at se hvad der var for gammelt. 
Stort set det hele, viste det sig...... Er det ikke utroligt som krydderier bare bliver for gamle? Nu er der ryddet op, jeg har købt det jeg skulle bruge, og så må jeg jo tage en ny tur om nogle år!

So yesterday, I had visitors. There are always so much to prepare, but apart from that, I took a look at my spice shelf to see if any spices had expired. 
Turned out most of them were too old...... Isn't it amazing how spices just get too old? So now I've cleaned and I bought what I needed yesterday, and then I guess I will take a new cleaning round in a few years! 
Men jeg nåede det jeg skulle og fik en af de bedste til at hjælpe med at pynte kagekone. 
Vi var en 12-14 stykker (en var for lille til andet end sin mor, en anden skulle på arbejde) og det var bare så hyggeligt! Det var dejligt vi kunne sidde ude i varmen, og vi kom endda ud at gå en lille tur. 
Gaverne var også rigtig gode. Dem må I se senere. 

But I managed to do what I needed and got help from one of the best ones to decorate the cake lady. 
We were about 12-14 people (one was too small for anything than his mom, and one had to go to work) and it was just so nice! It was lovely that we could sit outdoor in the heat, and we even went out for a small walk. The gifts were also really good. I'll show them later. 
Lagkagen var totalt fantasiløs men smagte godt, og faktisk er der mere flødeskum, så jeg overvejer om jeg skal tage en Irish Coffee i dag?
Maden var også god, selv om den ikke rigtig var helt det som var meningen, så alt i alt virkelig en vellykket dag!
I dag er jeg træt. Det eneste jeg skal i dag er at tage i kirke, strikke min nevøs strømper færdige og sende hans gave og så slappe af. Det er nogle udmærkede planer!

The layer cake was totally without imagination, but tasted yummy, and I actually have more whipped cream, so I'm thinking about making an Irish Coffee today?
The food was good, although it wasn't totally what I planned it to be, so all in all it was a good day!
Today, I'm tired. The only things I have planned are going to church, finish the socks for my nephew and mail his present and then relax. Some very fine plans!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails