torsdag den 25. marts 2010

Der skal så lidt til at more mig.....

Jeg smugstartede på Olive.
Hvis den skal være færdig til d. 16. april, så var det nok på tide. Den er nemmere at tage med, og den er nemmere at sidde med, når jeg læser. Undskyldninger har jeg nok af!
Olive har endnu engang vist mig, at jeg er så nem.... Stik mig 9 farver garn, en terning og nogle strikkepinde, og straks sidder jeg tryllebundet og strikker og strikker - fuldstændig fornøjet! - og venter i spænding på, hvordan næste farvekombination bliver.....
Jeg er allerede efter halskanten blevet fan af Helga Isager. Det kan godt være, hun skriver snørklede opskrifter (Olive er heldigvis vistnok efterhånden blevet rettet til noget forståeligt), men det er altså en sjov idé at lave halskanten med skiftevis bundfarve og 2 tråde kontrastfarve strikket sammen. For det første er det sjovt, at kontrast-rillerne stikker lidt ud, da de er tykkere. For det andet er der meget mere liv i farverne, når man strikker dem sammen to og to. Selv synes jeg nærmest, det ligner blomstergarn (som der var noget der hed i 80´erne). Der er så desværre ret mange ender at hæfte, men pligtskyldig som jeg er, har jeg hæftet dem, inden jeg går videre. Det stod der jo i opskriften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails