søndag den 21. marts 2010

Tæt på!

Det er tæt på at konfirmationssjalet er færdigt. Det bliver så fint, så fint! Det bliver også noget større, end jeg lige havde ventet, så niecen må se det og beslutte, om hun evt. vil have noget mindre. (For så strikker jeg gerne lige et til.... Der er jo tid til det!)
Det var godt nok tæt på at være træls i går - det havde været med til strikkeaften (det er noget nemmere at medbringe end Folklore), og så sad jeg og strikkede i toget hjem. Pludselig skulle jeg af, så det kom hurtigt i rygsækken, der blev lynet, og jeg hoppede af toget. Vel hjemme opdagede jeg så, at en tråd fra sjalet var kommet i klemme i lynlåsen.... Jeg burde have tænkt på det - altid, ALTID strikketøjet i en pose! - men når det skal gå stærkt, kan det glippe!
Jeg var slemt bekymret, men det gik heldigvis ikke værre, end at det bare var en enkelt, tynd tråd i garnet der knækkede. Resten er trukket på plads igen, og de to meget tynde små ender skal bare lige syes ind, så ingen ser det. Pyha!
Ugen bød også på et "Pyha - det var tæt på!" mere. Heldigvis knap så tæt på, men alligevel! På mit nye arbejde havde de nemlig aftalt ferie, da jeg og 2 mere startede. Alle ville gerne have ferie lige i de dage, hvor jeg havde bestilt tur til London..... Jeg indrømmer blankt - jeg var noget bekymret. Men gik det i vasken, var der jo ligesom ikke så meget at gøre ved det. Alle kan ikke holde ferie samtidig! Heldigvis lagde vi ferieplaner for afdelingen om i fredags, og det ser ud til at turen er reddet. Pyha! Alle de dagdrømme jeg har brugt på Wollmeise-boden til Knitnation!

4 kommentarer:

 1. Alt lykkes i en gasovn, virker til du har en mental en af slagsen :-)

  SvarSlet
 2. Som regel flasker alting sig, hvor er det dejligt. Skønt sjal du er ved, håber at konfirmanten bliver glad - jeg er det for mit.

  SvarSlet
 3. Fint sjal forhåbentlig bliver hun glad. Skønt med fleksible kollegaer så du kan komme til London.

  SvarSlet
 4. Tusind tak skal I have. Jeg føler mig ret sikker på, at hun bliver rigtig glad for sjalet, så jeg glæder mig til at sende det afsted!
  Heldigvis er de nye kolleger søde, ja. Men det var nu heller ikke helt velopdragent bare at planlægge ferien, når de godt vidste, at vi kom 3 nye, og at vi - sandsynligvis - også gerne ville have sommerferie på et tidspunkt....
  Jeg er nu glad for at det lykkedes!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails