fredag den 26. marts 2010

Ups.....

Jeg var en smut forbi "Præstø Amtssygehus" i onsdags. For at høre et ph.d. forsvar. Det var vældig godt! Jeg fik gode fif og idéer, og så var det jo bare hyggeligt. Jeg strikkede selvfølgelig, mens jeg lyttede. Heldigvis har jeg kendt den nyslåede "ph.d." et par år, så hun var nok blevet skuffet, hvis jeg ikke strikkede!
På vej tilbage gik jeg lige en smut gennem gå-gaden. Fordi jeg, nok så "uskyldigt" tænkte, at det da kunne være, der var en garnbutik? Som jeg kunne "kigge" i?
Jeg kan hilse og sige, at gågaden i Næstved huser en dejlig, dejlig garnbutik. Der er kits fra Kastaniestrik, Rasmilla opskrifter, Design club opskrifter og garn, garn fra Hjelholts Uldspinderi samt masser af færøsk garn, Hjertegarn, Sandness og Mayflower. Skøn butik!
Dér gik jeg så. Og kiggede og gramsede og tænkte "Åh nej! Jeg må jo ikke købe mere lige nu!"
Heldigvis er jeg godt opdraget og syntes, at
1) man skal støtte de små butikker
2) det er uhøfligt at rende rundt og gramse i en garnbutik i laaaang tid og så bare gå uden at købe noget (den holder ikke helt. Jeg ved det!)
For at begrænse indkøbet, endte jeg med et enkelt nøgle Duo, 100 % merino, i den flotteste, lilla farve. Samt en opskrift på en uglekjole (sådan én får jeg nok brug for engang). Desværre er lilla absolut ikke mig!
Heldigvis fik jeg så i morges en partner i sjalsgarns-swappen, som jeg har meldt mig til. Hun kan godt lide lilla. Så gæt, hvad halvdelen af hendes garnpakke bliver? (Resten bliver noget pink Angora Silk-Tweed fra garn.dk. Fra lageret.)

4 kommentarer:

 1. Jeg støtter dit indkøb 100 % for de små irl butikker skal jo overleve, og det nytter ikke bare at gå forbi og når nu man ellers ikke kommer til præstø og når nu det kun er et enkelt nøgle og når nu det halve går til en anden ogogogogogogo.....

  HEP siger jeg bare :))

  Knus og god weekend
  Henriette

  SvarSlet
 2. Tak, Henriette. Hvis jeg selv skal sige det, er jeg simpelthen en stjerne til at støtte små (garn)butikker!

  SvarSlet
 3. 100 % enig.... Men må aldrig forlade de små garnforretninger uden at købe noget.
  Ellers dør de, og vi får ikke mulighed for at rører alle de lækre garner førend du køber dem. ØV!
  Men altså også et super lækkert valg du gjorde.
  DUO garnerne er super lækre ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare skønt, at I læsere er så intelligente og støtter garnkøb i små butikker..... Så har jeg det knap så dårligt med, at jeg købte 2 nøgler Askeladen silke/merino i Bette Design - sat ned til 100 kr nøglet! Mums, det er lækkert....

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails