søndag den 7. marts 2010

Mere Folklore

I går var det vidunderligt smukt vejr. Jeg skulle have været til strik-ind hos Monica, der desværre var blevet syg. Det var jo ærgeligt, for jeg havde glædet mig, men til gengæld var det også dejligt bare at lave ingenting det meste af en lørdag.
Jeg var ret flad efter den første uge et nyt sted, så der var en masse ting, jeg ikke fik gjort.
Vinduerne er f.eks. stadig lige snavsede. Solen fik lov at skinne i fred og ro udendørs uden mine forstyrrelser i form af gåtur el. lign. Jeg fik ikke forberedt nogle ting, jeg kunne have arbejdet med.
Til gengæld lavede jeg så nogenlunde bare, hvad jeg havde lyst til. Så der blev strikket en del på Folklore-trøjen. Farverne er så selvlysende som det billede, jeg viste for nogle dage siden, men de er dejligt varme i gløden stadig. Størrelsen ser ud til at blive fin, og garnet er generelt meget mindre kradsende, end jeg havde frygtet. Alt i alt ser det rigtig lovende ud!
Halsen skal jeg have gjort noget ved. Det var ikke enormt gennemtænkt at lave den store størrelse på lidt større pinde, når jeg nu ikke er til kæmpe halsåbninger. Men jeg har en plan, og så må jeg jo se, om ikke det går!
Alt i alt glæder jeg mig rigtig meget til denne trøje bliver færdig, og strikke lystigt videre. Den må nemlig gerne blive færdig snart.....
Ind imellem er der så sjalet, et par strømper samt noget babytøj, jeg bør finde ud af at starte op. Der er et par babyer lige om hjørnet, nemlig.... (Men så skulle der også gerne komme en pause!)

7 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt hvis du ikke helt er tilfreds med halsen og ser fremt til at hører hvad du har af planer for den.

  Her skal den nemlig også svinges op i størrele, men helst ikke i hals :-)

  I øvrigt så synes jeg at den tegner ualmindeligt fint

  SvarSlet
 2. Jeg har tænkt mig at samle masker op i opslagskanten og strikke lidt flere ret-riller, mens jeg tager nogle masker ind. Elisabeth Zimmermann har beskrevet, hvor man skal samle op, så det bliver usynligt, at man strikker videre. Det er jo forsøget værd!
  Jeg synes også, den virker rigtig lovende. Tror, den skal have lynlås i stedet for knapper.

  SvarSlet
 3. Den bliver altså vildt flot, det må jeg sige. En dag... så vil jeg også prøve sådan en ;)

  Knus Henriette

  SvarSlet
 4. Den ser bare flot ud, og halsen er jeg helt sikker på, at du nok skal få fikset :-)
  Jeg skal altså også have afprøvet den opskrift.

  SvarSlet
 5. Ih - så vil jeg glæde mig til på et tidspunkt at se jeres!
  Hvis jeg selv skulle starte forfra, ville jeg nok have slået færre masker op til halsen, strikket flere retriller og undervejs have taget masker ud, så antallet passede til opskriften. Men sådan kan man jo altid være bagklog!

  SvarSlet
 6. Du har ret, det er let at være bagklog. Da jeg var til strikkehygge forleden aften, trevlede jeg en halv Rosamund cardigan op (strikkefastheden var forkert - selvom jeg havde tjekket)
  MEN MEN, så kunne jeg jo passende lave de variationer som jeg havde tænkt kunne ha` været smart. Så der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

  SvarSlet
 7. Bagklogskab burde tælle ufattelig højt i Mensa...

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails