tirsdag den 9. marts 2010

Strikningens svar på Nescafé

Som det nok fremgår af den sidste uges kommentarer, så er der faktisk endnu et par babyer på vej i omgangskredsen. Altså - spritnye, små mennesker, der endnu ikke har modtaget noget strikket fra undertegnede.
Jeg aner virkelig ikke, hvorfor mine venner og bekendte er så fertile! Jamen, jeg ved det ikke! Men et faktum er det, at jeg de sidste (ihvertfald) 22 år har strikket til ihvertfald et par babyer om året. Ofte i omegnen af 3-4 stks. Det er da lidt vildt, ikke?
Desværre er der ikke (så) meget tid til at lade fantasien vandre. Den ene baby (min svogers bror og svigerinde) skal ankomme på min arbejdsplads indenfor de næste par uger, og vil gerne have besøg (siger forældrene) på sygehuset.
Heldigvis kom jeg lige i tanker om Blu, der må siges at være strikningens Nescafé. Instant Success! Indrømmet - det er ikke helt nok at tilsætte vand og røre rundt, men i ministørrelse på pind 4 burde jeg kunne nå det. Hvis jeg starter NU!

2 kommentarer:

  1. Dem glæder jeg mig til at se - strikker du dem til en nyfødt? Garnet er vel fra flyttekassen eller hvad????

    SvarSlet
  2. Det bliver størrelse 3 mdr. Garnet er teknisk set ikke fra flyttekassen, men fra skabet.... Indkøbt for ret længe siden til disse bukser, uspecificeret modtager.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails