lørdag den 20. marts 2010

Knap nok....

Jeg købte knappper i torsdags, hos mit yndlings-knap-købings sted!
Jeg er så småt begyndt at spekulere over knapper til Folklore, selv om der lige er lidt tid endnu.
Det ender nok med "guld"-knapper (skal vi kalde dem messing eller plastic?), men jeg havde ikke nok ens. Og lige for at opklare - jeg går efter de lette knapper, så de ikke trækker for meget i kanten og knaphullerne. Det er jeg lidt bange for kunne være grimt til Folklore, der er temmelig let i det.
Nå. Knapkøbing! Jeg elsker at købe i Panduro Hobby i Fields. I tide og utide har de nemlig et dejligt, dejligt tilbud, hvor man kan fylde en lille pose med knapper fra en stor glasskål for den beskedne sum af 25 kr. Posen er ganske vist lille, men der kan være uhyggeligt mange knapper i, og man kan ret hurtigt bruge ihvertfald 30 min på at finde nogle, der er nogenlunde ens. Det gør jeg så engang imellem, og har af den grund rigeligt med knapper. Det er ikke altid, at så forfærdeligt mange er ens, men de kan skam godt bruges alligevel!
Til Folklore tænker jeg lige nu forskellige gyldne knapper. Som dem på billedet (der er ganske vist 2 ens, men dem har jeg ikke lyst at skille ad. Der er nemlig kun de to). Det bliver altså dejligt at få lavet ærmerne, så den snart er klar....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails