søndag den 28. marts 2010

Garn-bytteleg

Jeg har meldt mig til en Garn-Bytte-Ting. Det går ud på, at man sender noget garn til et sjal. Garnet skal helst være noget fra ens eget land, og sammen med garnet skal der være lidt dimseri, også typisk for ens land.
Jeg har valgt at få hele 2 partnere. Den ene skyndte jeg mig jo at sende til fredag formiddag, mens pakken til den anden er ved at være klar. Jeg har valgt, at Kauni er noget dansk garn. Det kan man vel godt forsvare, i og med at firmaet er dansk, selv om garnet er fra Estland.
Desuden har jeg valgt at sende fra mit lager, fordi når jeg så får mine pakker, så skal der ikke noget på garn-ind-kontoen. Uha, hvor smart!
Lige nu sidder du så nok, kære læser, og er totalt blændet af det strålende lys fra min glorie. Nyd det, så længe det varer!
For hvad gjorde jeg så i går? Jeg vandrede lige ind i Bette Design og fandt Askeladen garn på tilbud. Silke-merino til 100 kr pr. 100 gram. Se, det er et godt tilbud! Der var et bundt pink og et bundt orange. Superflotte farver! Superblødt! Supergodt tilbud! Så det kom da selvfølgelig med hjem for at varme lidt på kistebunden. (Hvis moral er godt, er dobbeltmoral så ikke bare dobbelt så godt? Jamen, hvorfor ikke?)
Det bedste, man kan sige om dén ting er, at jeg stadigvæk har strikket mere, end der er kommet ind i år.....
Foklore fik iøvrigt lige lidt præstationsangst og bliver først præsenteret i aften. Kanterne måtte strikkes om, så nu mangler der stadig belægninger og knapper. Men den bliver flot! (Og kanterne blev strikket til X-faktor finalen. Flot show!)

2 kommentarer:

  1. Skøn farve. Med hensyn til din garnometer - så er jeg glad for at jeg ikke har en - for den ville få overarbejde idag. Der er købt ind til Påsken - butikken havde -40% på alt garn, og økonom som jeg er,så skal ved jeg jo at jo mere jeg køber - jo flere penge har jeg sparet - men kun på længere sigt. Så nu er der vist rigeligt, til både Påske og Pinse.

    SvarSlet
  2. Uha - godt, jeg ikke bor lige ved den butik! Jeg er glad for at høre, at du er dækket ind til evt. katastrofesituationer nu. Helt ærligt - man kan aldrig vide, hvor meget man når at få brug for i ferier, hvor alle butikker har lukket! (Skrækkeligt!)

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails