lørdag den 13. marts 2010

Lyn-projektet og lidt erfaring.

Bukserne er allerede færdige! Dvs. planen holdt - de er nogenlunde lige så hurtige og nemme at strikke, som det er at lave en kop Nescafé... For første gang har jeg brugt denim-garn. For første gang har jeg lavet dem i sådan en lille størrelse. For første gang har jeg broderet knappen uden at kigge på noget billede.
Er jeg så tilfreds?
Ja og nej...
Jeg synes, denne udgave er noget lang og tynd i det. Heldigvis er de jo totalt elastiske, i og med at de er strikkede, så jeg tror nu nok, de bliver et hit.
Benene virker ret lange, men det går vel (elastikken virker nok i begge ender af bukserne).
Det var sjovt at strikke i denim. Der gik kun 95 gram til bukserne, så der er faktisk garn til et par mere i den allermindste størrelse. Opskriften er rigtig nem at læse og hurtig at strikke. Bukserne er nærmest dømt til succes, for det er altså bare nuttet med sådan et par mini-jeans!
Derfor kan jeg kun anbefale dig at prøve denne opskrift.
Lørdagen i dag er ellers også foregået derhjemme - ligesom sidste lørdag. Jeg mødte en hel del med mave-omgang i går. Den ultimative test på, hvor effektiv ens egen hånd-hygiejne er! Dommen faldt klokkeklart i morges, da der var betaling ved kumme 1.....
Hmm. Der er vel ikke andet at sige, end "Bare ærgeligt, Sonny-Boy!" og så huske at bruge mere tid på håndvask næste gang. Derudover nyyyyyyyyder jeg sådan en halv-syg dag, hvor man med ganske god samvittighed kan forkæle sig selv. Også selv om det i sagens natur er lidt spil af tid at forsøge med forkælelse til ganen!

2 kommentarer:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails