mandag den 1. april 2013

Nar! / Fool!

I dag er det 1. april - og der har vist allerede været en del aprilsnarre i medierne. (At de så også skynder sig at afsløre de andre mediers aprilsnarre gør, at lidt af det sjove forsvinder. Synes jeg. Kunne de ikke vente til i aften?)
Nå. Denne narre-hat kan du enten turbostrikke og bruge i dag, eller tage den med ro og gemme den til næste år. God fornøjelse!

Today is the first of april, and here in Denmark, a lot of false news have been published in the media already. (They are in a hurry to reveal other media's Aprils fool, and that takes some of the fun away. In my opinion. Couldn't they just wait until tonight?)
Anyway. This Fools hat is something you could speed-knit and use today or take it slowly and save it for next year. Happy knitting!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak i lige måde. Jeg blev ikke udsat for noget, heldigvis!

   Slet
 2. En af mine kolleger på arbejdet skiftede frugtfadet ud med citroner og da medarbejderne mødte ind sagde hun, at pga. besparelser i den offentlige sektor, er der ikke længere råd til frugtordning, kun citroner. Der var dog en del, der blev sure, så hun måtte krybe til korset og indrømme det var en aprilsnar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da ret sjovt! Godt fundet på!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails