tirsdag den 12. januar 2021

Ikke så godt / Not very good

Min niece tog til USA på juleferie og spurgte meget sødt om jeg ville passe hendes 3 planter? Selvfølgelig ville jeg det! Altså - mine planter får vand cirka en gang om ugen og det går faktisk fint. 
Men så tog hun afsted. Livet susede afsted, og pludselig så hendes ene plante sådan her ud. Ikke bare besvimet, men stendød!  
Det er ikke så godt. Heller ikke selv om jeg har lovet at købe en ny til hende. Når jeg kan finde en, altså. Jeg har dog lidt ekstra tid til det, fordi med de nye regler skulle hun have en coronatest som var under 24 timer gammel for at komme ind i Danmark, og det finder man ikke lige i USA i weekenden. Glæder mig til snart at se hende igen. Det er så hyggeligt at have hende i nærheden.....

My niece went to the US for Christmas and asked very sweetly if I would take care of her 3 plants?
Of course I would! Well - my plants get watered about once a week, and that works out fine. 
But then she left. Life swirled around me, and suddenly, one of her plants looked like this. Not just fainted, but stone-dead!
It's not very good. Not even though I promised to buy her a new one. When I can find one, you know. I do have some extra time doing that, though, because with the new rules, she needed a corona-test less than 24 hours old to enter Denmark, and that's impossible to find in the US during the weekend. 
I'm looking forward to seeing her again soon. I love having her nearby......

2 kommentarer:

  1. Frost/kulde under udluftning? Eller, hvis det er en paletblad: tørke. Paletblad er en tørstig størrelse.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror ikke det er en paletblad, men jeg tror HELT sikkert den er blevet udtørret, staklen.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails