lørdag den 16. marts 2013

Amanda & Mr. DarcyI går var dagen får årets faste ritual - en aften med 6 timers "Stolthed og Fordom". Ventet med længsel!
Så meget film kræver en del strikketøj, og i dagens anledning havde jeg hevet "Amanda" frem fra gemmerne - den stakkels trøje, der blev startet i januar 2012 og stort set har ligget i dvale siden......
Der er forfærdeligt mange snoninger, og det går langsomt, men det rykkede alligevel med sådan en hel aften. Nu skal jeg bare blive ved! Det bliver en lækker trøje.

Last night was spent with a yearly ritual - an entire evening watching 6 hours of "Pride and Prejudice". Eagerly awaited!
An amount of film this big needs a good knitting, and to celebrate, I had found "Amanda" and pulled her out from her hiding. The poor cardigan that I startet in January 2012 and then didn't do anything with since.....
Every fourth row holds a terrible amount of cables, and work progress is slow, but yesterday I did make some nice progress after so many hours of knitting! Now I just need to hang in there and keep knitting. The result will be so nice!

- Posted using BlogPress from my iPad

14 kommentarer:

 1. Amanda er en skøn trøje - den har længe stået på min to-do liste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er meget smuk, ja, og nu er jeg nået så langt, at det begynder at ligne starten på en trøje!

   Slet
 2. Jeg kender ikke Amanda - eller er det Lene H S trøje? Det ligner den der er på forsiden af den nye bog!
  Super smuk farve!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra "Mere feminin strik", men det er rigtig nok, at den minder om den fra den nye bog. Jeg er også selv ret begejstret for farven!

   Slet
 3. Jeg så de to første afsnit forleden hvor jeg var alene hjemme, og jeg tænkte også på dig og din tradition. Jeg kom desværre for sent i gang til at tage dem alle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt! Men det kræver godt nok nogle timer..... Vi startede kl. 17, hvilket var sådan lige sent nok!

   Slet
 4. Jeg er alligevel imponeret over, at du kan strikke sådan et indviklet snoningsmønster og følge med i filmen samtidig, det tror jeg ikke jeg havde kunnet finde ud af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har set den mange, mange gange før, men måtte da lige huske at se ordentligt efter, når der skete noget af det rigtig sjove!

   Slet
 5. Jeg er ogsaa totalt fan af mr Darcy og har set serien 40 gange (hvis det kan goere det) hihi. Har koebt Jane Austen strik og maa se at komme igang. Flot Amanda og laekker farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja - den serie er bare for skøn! Mærkeligt nok synes jeg dog, at Colin Firth ser yngre og yngre ud for hver gang jeg ser den......

   Slet
 6. Den serie kan man også bare se igen og igen og igen og.... Den er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er 1000 små bemærkninger der er så sjove.....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails