fredag den 5. maj 2017

Stockholm

I går tog jeg til Stockholm til et møde.  Nogen bliver snart 3 år og elsker lyserød, så der kom strømper med på flyet. Desværre var garnet ret gennemtygget i starten, men strømper bliver det alligevel. Heldigt, at jeg ikke er bange for at sy!


Yesterday, I went to Stockholm for a meeting. Someone will turn 3 years old soon and loves pink, so I brought socks on the plain. Unfortunately, the first bit of yarn had been thoroughly chewed on, but it will still be socks. How fortunate that I'm not afraid of sewing!

Det er snart 10 år siden jeg var i Stockholm sidst. Ved ikke helt, hvorfor der er gået så lang tid! Jeg blev en anelse bekymret, da jeg så døren til mit hotelrum. Forventede vel, at jeg skulle bo i et skab!
Helt så galt var det dog ikke.


Last time I went to Stockholm was almost 10 years ago.  I have no idea, how time passed so fast! I was slightly worried when I saw the door for my hotel room, though. I half expected having to sleep in a closet, but fortunately, that was not true.
Vi fik gået en lille tur om aftenen. Så fin himlen var! Men jeg kan vel ikke påstå at jeg har "set" byen denne gang. Må vist tage herop en weekend engang, for her er ret fint!


We went for a nice little walk in the evening. The evening sky was so pretty! But I can't claim that I've "seen" the city this time. I guess I should spend a weekend here some time - the town is really nice!6 kommentarer:

 1. Er det din søsters hund der har tygget i garnet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, du. Desværre. Jeg er bange for at der har været et møl forbi. Ind imellem kommer der en på besøg udefra, og det er ikke alt garn der har ligget i plasticposer hele tiden.

   Slet
 2. what did it look like on the other side of the door?

  SvarSlet
  Svar
  1. I actually think I got the largest hotel-room! The room was kind of angled, and I both got a very big bed and a big bathroom. I was on the far left, and I wonder what the rooms in the middle looked like!

   Slet
 3. Stockholm er på min ønskeliste, - jeg har aldrig været der, og jeg er sikker på, at det er en fejl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tror jeg da også det må være! Der er meget nydeligt. (Hvad andet kan der være i den svenske hovedstad?) Jeg så faktisk en garnbutik, men desværre efter lukketid....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails