tirsdag den 23. maj 2017

4,5 mm

Der er fundet mønster til sommergarnet, som skal strikkes på noget tykkere pinde. Nr. 4,5 mm er det endt med. Det betyder at jeg ikke har nogen anelse om hvordan blusen kommer til at blive, fordi opskriften siger str. 3,5 mm, men jeg håber det går alligevel.
Og at der er nok garn! Sådan noget garn vundet op på et paprør rækker virkelig ikke langt, men jeg satser på at 300 gram er nok.
Mønsteret hedder iøvrigt "Feminine skuldre" og er fra et gammelt Hendes Verden tillæg. Jeg har længe haft kig på det!

The pattern is found for the summer yarn, which calls for nice thick needles. 4.5 mm needles is what I ended up with. This means I have no idea how the top will end up, since it's actually made on 3.5 mm needles, but I hope it will work out.
And that I will have enough yarn! Yarn wound on cardboard tubes doesn't go a long way, but I do hope 300 grams will be enough.
The pattern is called "Feminine shoulders" and is from an old collection of summer patterns. I've been wanting to do this for a long time!

5 kommentarer:

 1. Det bliver spændende, står der ingen steder noget om løbelængde? For den er vigtigere end vægten, når du skal beregne om der er nok. Held og lykke med det. Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i. Men 54 meter pr. nøgle er heller ikke meget. Jeg håber!

   Slet
 2. Krydser fingre for, at der er nok. Kan du huske, hvilket nr af Hendes Verden det tillæg var med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Toppen er fra tillægget "Sommer strik" som kom med nr. 21 i 2013.

   Slet
  2. Tak 😀 Jeg går da lige et smut i gemmerne. Plejer at gemme dem, så mon ikke det er der et eller andet sted. Spændt på at se din færdige 😀

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails