lørdag den 8. juni 2013

Stress


Dette er, hvor langt kanten er lige nu. I går startede jeg på første pind, kunne ikke få maskerne til at passe, og trevlede hele pinden op igen for at tælle. Bare for at finde ud af, at maskeantallet passede, men det var mig, der ikke havde kigget rigtig på diagrammet...........
I dag skal jeg arbejde. Formentlig kommer jeg sent hjem, for det er svært at forestille sig, at jeg skulle være heldig at komme hjem allerede kl. 19, som sidst jeg havde en lørdagsvagt, så det med at strikke i aften sker sikkert ikke.
Og det skal være færdigt på onsdag! Pyh, hvor skal der strikkes hele søndag! Håber, jeg kan finde ud af at strikke i solskin på en plæne, for ellers har arrangementet i Kongens Have vist dystre udsigter.

This is the size of the edge right now. Last night I started the first row, but the stitches didn't match the chart, so I un-ravelled the entire row, counted the stitch-number and discovered that everything was fine. It was me, who couldn't read the chart.........
Today I'll be working. I'll probably come home very late, since I find it hard to imagine that I will be lucky enough to come home at 7 p.m. like last time I was working on a Saturday. The idea of knitting tonight is very unlikely.
And it need to be done on Wednesday! I will have to knit so much tomorrow! Hopefully I can read the chart and knit while sitting in the sun on a lawn, because otherwise I don't think I should join the World Wide Knit In Public Day in Kongens Have (Kings Garden).
Mens jeg stresser, kan I andre jo så nyde synet af en soldat i blomster, som jeg mødte udenfor Erik Berings blomsterbutik i går. Er den ikke fin?

While I'm stressed out, you can enjoy this soldier made from flowers. I met him outside a very fancy flower-shop yesterday. Very pretty.

6 kommentarer:

 1. Jeg hepper og krydser alt hvad krydses kan for at du når det...
  God arbejdslyst :)

  SvarSlet
 2. Uha føler med dig, krydser fingre for at du når det

  SvarSlet
 3. Med den indsats du plejer at lægge for dagen er jeg sikker på det går;-) jeg hepper på at du får tid til en pind eller tre efter fyraften...

  SvarSlet
 4. Jeg ved du når det :)
  God arbejdslyst og god fornøjelse i Kongens Have i morgen - jeg må desværre melde pas for her bliver hus / have fyldt med hyggeligt selskab.

  SvarSlet
 5. Selvfølgelig når du det, ellers må det afleveres til et øjebliks det skal du have, men jeg tager det lige med hjem igen og laver det færdigt. Måske kunne man strikke et mini stykke, og give det sammen med et kort?

  SvarSlet
 6. Al hepning modtages med kyshånd! Heldigvis er jeg ualmindeligt stædig, så jeg satser stadig på at nå det....

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails