tirsdag den 8. oktober 2013

Meget bedre / Much better

Bærestykket er på vej igen. MED det rigtige mønster. Det bliver så flot!
Det er langsommeligt at strikke, og jeg kan vist godt afsløre, at det ikke ligefrem er blide følelser, boble-strik tænder i mig, men altså....
Denne gang ser det rigtigt ud. Jeg tror virkelig, det bliver en fin bluse! Hvornår den bliver færdig er en anden sag. Men når mønsteret nu er rigtigt, er der da håb forude om at jeg ikke skal strikke det endnu en gang!

The yoke is growing again. WITH the right pattern. It looks so good!
It is really slow knitting this pattern, and I may as well reveal that knitting bubbles doesn't arouse very tender feelings in me, but you know.....
This time it looks right. I really think this will be a very pretty sweater! When it will be done is another question entirely. But now that the pattern is right, there is some hope. At least I wont have to knit it another time!

8 kommentarer:

 1. Nå, du bobler også. De er fine, men jeg må give dig ret: boblepinde er laaaange.

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig fint ud. Måske du kan bruge dette fif, jeg lærte af Sidsel Sangil i søndags, da jeg var til en af hendes hækle work shops. Hun hækler en bobel ind i sit strik i stedet for at strikke den. Det så ret smart og nemt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg prøve engang! Tak for tippet. Blusen her må jeg hellere gøre færdig som jeg er begyndt, så det ser ens ud.

   Slet
 3. Det har jeg ikke prøvet, og det skal jeg da vist heller ikke lige nu. Men jeg mindes min ungdoms sømandssweatere med glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er blevet moderne igen. Kunne være, jeg skulle prøve med en af dem engang?
   Iøvrigt er moralen vist, at man skal huske at læse opskriften inden man starter.....

   Slet
 4. it always feels good to come out on the other side and get it right :)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails