søndag den 27. oktober 2013

Mit hjem er mit slot / My home is my castle

Lige så lidt jeg havde lyst til at ferien skulle slutte, lige så dejligt er det at komme hjem. At pakke alle de lækre ting ud og bare slappe af.
I skal lige se de smarte sjals-holdere, jeg købte i La Casita. Jeg havde set dem i Letland, men der var de ikke til salg. Der er garanti for, at ikke noget løsner sig eller falder ud med de her! (Desuden kostede de ikke en bondegård.)
Flyet landede kl. 6 i morges, så lige nu har jeg mest lyst til at sove. Tror, det bliver nemt efter et glas rødvin i aften!

Just as much as I wanted the vacation to go on and on, just as lovely is it to return home. Unpacking all the goodies and just relax.
You need to see these very smart shawl-"needles" I bought in La Casita. I saw them in Latvia, but they were not for sale. They guarantee nothing gets loose or falls off! (They weren't very expensive either.)
My plane landed at 6 a.m. this morning, so right now I just want to sleep. Guess it will be very easy after a glass of red wine tonight!
Mens Dorina og jeg var i Brooklyn General Store, mødte vi Owen på 4 år. Han kedede sig vist lidt derinde i butikken, og var god for et par historier. Imens tog Dorina åbenbart et billede.
Jeg elsker det billede! Er der ikke bare en god historie i selve billedet? Nå ja. Og så elsker jeg børn, der fortæller historier om dit og dat. Og at lave passende ansigtsudtryk.....

While Dorina and I visited Brooklyn General Store, we met Owen who is 4 years old. Apparently, he was a bit bored in the shop, and had a story or two to share. While we talked, it seems like Dorina took a picture.
I love this photo! Don't you think the photo in itself has a good story? Oh well. And I love kids telling stories about this and that. And making faces appropriate for this specific story!

8 kommentarer:

 1. Velkommen hjem. Smarte "sjals-spiraler" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, de der spiraler er ret fikse!

   Slet
 2. Velkommen hjem, du ser ud til at få den bedste historie :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det var noget med Halloween og at han skulle være en løve og iøvrigt hente græskar i Pennsylvania.
   Og så havde jeg vist lige spurgt ham, om han havde mange muskler og kunne løfte min taske....

   Slet
 3. Velkommen hjem. Jeg har fundet sjals-spiralerne i Danmark i Silkeborg i en stofbutik. De var ved knapperne -prisen har jeg glemt, men de var ikke dyre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da smart, at man kan få dem i Silkeborg! De er godt nok smarte....

   Slet
 4. the shawl pins are lovely. how fun that you found them! it was a great day :)

  SvarSlet
 5. ha! it was a great day even though we lost each other at first!!!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails