søndag den 13. april 2014

Tulipaner / Tulips

Det er altså dejligt, at foråret er her. At træerne springer ud og at der er små blomster hist og pist. Det er også dejligt, at tulipanerne ikke er så dyre mere. Det er lidt nemmere at hive pungen op og betale for en god farveklat!
Denne gang er det to farver dobbelt-tulipaner.
Det er dejligt med en weekend hjemme. I går læste jeg en halv bog i træk. Det sker ikke så tit, men det var hyggeligt! Der er også strikket lidt på strømperne. I dag må jeg hellere komme et godt stykke videre.....
Mine 2 arbejder kræver deres lige nu. Der skal ikke ske forfærdeligt meget, når jeg har fri! Til gengæld er det vist også meget sundt at holde fri på den måde, at man stirrer på en blomst. Bare nogle gange.

It is really nice that spring is here. The treas are blooming and little flowers show themselves here and there. It is also very nice that tulips are a bit cheaper. It feels easier, taking the wallet out and paying for some color!
This time I ended up with 2 shades of double-tulips.
I am really enjoying a weekend at home. Yesterday, I read half a book in just one go. Not happening very often, but I liked it! The socks grew a bit, too. Today I guess I'll have to work a lot more on them......
My 2 jobs take a lot of energy right now. I'm not up to a lot, when I'm off work! But I guess it is healthy being off work in the way when you just stare at a flower. Just every once in a while.

6 kommentarer:

 1. Der er ingen tvivl om at med de krævende job vi har i sundhedssektoren i dag, er der behov for at melde sig ud og lave ingenting, når man endelig har fri. Bare engang imellem. Det lyder som om du har haft en perfekt weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare lidt vildt lige nu. Det var en god weekend, ja!

   Slet
 2. Der skal ogsaa vaere tid i livet til at "kede sig" ( det goer vi strikkere jo aldrig men, hehe)Dejligt at saette farten ned ikk? Nyd det.
  Flotte tulipaner.
  Jeg koebte roser i dag. Med det dejlige vejr har jeg lyst til farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig ret sundt at kede sig, har jeg hørt!

   Slet
 3. Tulipaner er ikke det værste at kaste blikket på mens man kobler fra hverdagens jag.
  God søndag :)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails