torsdag den 18. november 2010

Spidey 5

Endnu en Spiderman-hue er færdig og afleveret. Denne gang til sidste Spiderman-hues storebror, der i dag fylder 8 år. Når man bliver 8, synes jeg jo nok, man er lige stor nok til en Fætter BR farvet hue, men mønsteret med edderkopperne er jo sejt nok. Derfor er den strikket i grå og sort (dog med en turkisblå kant indeni). Som vanligt i Brugsens Betongarn.
Nu er modtageren en aaaanelse uldsart (synes f.eks. at Arwetta kradser), så til kanten indeni har jeg brugt noget blødt Viking Frøya. Det er en smule tykkere, og jeg har strikket den et par pinde længere, så det er måske grunden til at huen vejer 70 g istedet for de sædvanlige 65?
Ihvertfald håber jeg, han bliver glad, og at det bliver koldt nok til at han ikke synes den kradser....
Nu kunne man så tro, at jeg var færdig med Spiderman-huer for et par år. Meeen - jeg kender altså et par søde brødre på den anden side af vejen på 2 og 6 år. De ville garanteret blive glad for sådan et par huer, og jeg ville også gerne forære dem et par. Så. Vi får se!
Yet another Spiderman hat is finished and delivered. This time for todays birthday-boy, the big brother of the boy who latest received a hat. When you turn 8, I think the pattern calls for something else than red and blue. The spiders are still cool, but this time I used grey and black. In the "Concrete Sock Yarn" (the official name is completely different, but it really never wears out!) as usual, but with Viking Frøya yarn for the inside. The hat used 70 grams of yarn, and I hope he likes it, although he has some itchy issues with wool (even merino....). Well - if the weather gets really cold, maybe the itch will freeze and fall off?
You might think now that I satisfied my need of knitting Spiderman hats for a couple of years.
But - I know 2 lovely brothers across the street who are 2 and 6. I am quite sure they would be ever so happy if I knit hats for them, and I would really love to give them a nice gift. We´ll see!

8 kommentarer:

 1. Superflot og sej hue. Den er virkelig god i grå/sort. Se nu får jeg også lyst til at lave sådan en eller to til familiens yngste drenge. Fy og skamme dig at du sådan kommer med mere inspiration. :-)

  SvarSlet
 2. Du er da bare så gavmild med huer:)

  SvarSlet
 3. it looks wonderful! i love the black and grey . . there's always a birthday for you!

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin/sej - skønne farver!

  SvarSlet
 5. Tjah, jeg troede da også du var færdig med Spider Man, men kan godt forstå et det flotte eksemplar i grå og sort genskaber motivationen. Tak for inspirationen for nu har jeg også lyst til at strikke huen. (Du havde skræmt mig lidt fra at begynde på en hue, da jeg også har svært ved at sige nej til både små og store drenge, der elsker tegneserier).

  SvarSlet
 6. Tak skal I have. Det er jo selvfølgelig ikke spændende hele tiden at strikke det samme, og de to drenge aner ikke, at hue-mønsteret eksisterer. Men den er heldigvis hurtigt strikket!
  Iøvrigt ringede han og sagde pænt tak. Velopdragent barn!

  SvarSlet
 7. Dorina - thank you.
  I am surrounded by birthday-celebrating children..... (Maybe it´s a curse?)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails