lørdag den 2. juli 2011

Et halvt år / Six months

Halvdelen af 2011 er faktisk gået nu. Og hvordan står det så til med mine årsplaner? Jeg skulle jo gerne være halvvejs nu.....
M.h.t. ting til nevøer og niecer synes jeg faktisk, det kører imponerende godt. På de første 6 måneder er jeg helt færdig med 5 ting, næsten færdig med den 6. ting og i gang med yderligere 2 ting. De sidste 3 ting er også planlagt, så jeg er vældig tilfreds.
Jeg får strikket helt vildt mange strømper! Jeg har allerede strikket 12 par (5 med mønster, 7 med rib) og der er yderligere 2 par lige på falderebet (de sidste 2 par til niecen). Mange flere strømper venter på at blive strikket resten af året, så jeg tror, det bliver en rekord!
Det med at strikke strømper fra strømpeklubben går ikke rigtigt. Men garnet er lækkert!
Ting til mig? Ahem. Der falder jo lidt af hist og pist, og jeg er faktisk nået op på 5 ting (og den 6. og 7. på vej), så det går ekstremt meget bedre end jeg føler. Jeg savner at strikke lidt mere til mig selv, men det må blive næste år. Et løfte er et løfte.
Cumulus? Kan jeg nå endnu. Okkedog - der er jo ½ år tilbage! Nissehuerne? De skal jo først bruges til jul!

The first half of 2011 passed. So how are my knitting-plans coming along? Should be half-way!
Knitting for nephews and nieces comes along quite well. I finished 5 things, and the 6th thing is coming along. I started another 2 things, and the last 3 things are planned. I'm satisfied.
I knit an enormous amount of socks! So far 12 pairs are done (5 with pattern, 7 ribbed) and another 2 pairs are almost finished (the last 2 for the niece). Many more socks await knitting during the rest of the year, and I think it'll be a personal record.
Knitting socks from the sock club is not really working. The yarn is nice, though!
Things for me? Doesn't feel like much, but actually I finished 5 things and have another 2 things coming up, so it works out better than what I think. I really miss making stuff for me, but I'll be doing that next year. I keep my promises....
Cumulus by Annette Danielsen? Plenty of time for that. The Santa hats? Just need to be ready in time for Christmas!

2 kommentarer:

  1. Ja, det er ret imponerende hvad du får fra hånden! Godt du ikke har svage håndled HI HI. Jeg er sikker på at du når alle mål og lidt til ;O)

    SvarSlet
  2. Kirsten - jeg tror egentlig også jeg når det, selv om matematik-sweateren både skal planlægges godt og tager lang tid at strikke....

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails