lørdag den 13. juli 2013

12 nøgler / 12 skeins

I dag har jeg købt 12 nøgler garn. De kostede 24 kr. Billigt, ikke? Til gengæld er der kun 10 gram i hver..... Søde, ikke?
Jeg fandt dem hos Garn-iture på Smallegade her på Frederiksberg. Der er flytte-udsalg til d. 26/7, og derfor var de sat ned.

Today I bought 12 skeins of yarn. They only cost 4 dollars. Cheap, right? Every skein only weighs 10 grams, though...... Very cute, I think!
Sommerens børnebesøg afsluttes i dag med niecen, der har fået lov at vælge farver til sine kommende, nye kattevanter. Det blev ikke de farver, jeg troede, men det bliver flot! Hun har selv vundet det op, så det nu er aldeles klar til at strikke. Hun har også fundet ud af, at de neongule strømper passer perfekt til hende, så faktisk behøver jeg kun strikke 4 par her i juli. Ikke dårligt.

The summer's visit by children is ending today with my niece, who got to pick colors for her up-coming new cat mittens. Not the colors I imagined, but they look nice together! She caked it herself, and it's absolutely ready for knitting the mittens. She also found out that the bright yellow socks are perfect for her, so I only need to finish 4 pairs of socks this July. Not bad.

8 kommentarer:

 1. Jo de er rigtig søde - er det bomuld? Og hvad skal de bruges til?
  Super farver din niece har valgt, de bliver super flotte, det er jeg sikker på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bomuld, ja. Jeg tænker striber, men ved ikke helt, om de bare skal pynte.....
   Farverne til vanterne bliver ret gode, tror jeg, men nu havde jeg købt LILLA!!!! (Og jeg er slet ikke særlig vild med lilla.....)

   Slet
 2. Hun har en god farvesans din niece. Det er flotte farver og et pragtfuldt skinnende garn. De små nøgler er altså også kære, dem ville jeg ikke nænne at strikke af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun ved sandelig, hvad hun vil have!
   De små nøgler er for nuttede.....

   Slet
 3. Vil du afsløre, hvor du har købt de små garnnøgler? De har så fine farver og er super til små projekter ...!
  (Læg gerne en besked på min blog, så kigger jeg forbi her igen for at se dit - forhåbentlige - svar!)
  På forhånd tak - *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 4. Sjovt der er 2 garnbutikker med det garn.. tænker du kender "søsteren" i Middelfart :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er meget sjovt! Jeg har hørt meget godt om butikken in Middelfart. Den her på Frederiksberg gør sig meget i retro-børneting. Det er vildt sødt, hvad de har i vinduerne.

   Slet
 5. Mange tak for info. på min blog ...! Må se om jeg kommer til Frb. i den nærmeste fremtid og tjekker de små garnnøgler ud!
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails