tirsdag den 16. september 2014

Tempelblomst 2

Nr. 2 tempelblomst er færdig. Den var meget hurtigere at lave end den første, og alligevel synes jeg det gik langsomt til sidst. Men nu er den der!

Number 2 temple flower is done. It was much quicker to do than the first one, and still I think it was slow at the end. But now it's done!
Den er lavet i Rowan felted tweed, Madelinetosh prairie og Fyberspates scrumptious lace, ialt 525 gram. Jeg har brugt pind 4 og 5 mm. Den er en anelse tykkere end den, jeg lavede til mig selv, men det er vist fint nok.

It's made from Rowan felted tweed, Madelinetosh prairie and Fyberspates scrumptious lace, a total of 525 grams. I used needles size 4 and 5 mm. It's a little thicker than the one I made for myself, but I guess that's fine enough.
Farven er ca. sådan her. Nu er den vasket og dejlig, og klar til at tage med mig til USA om en lille måned. Ih - jeg glæder mig til at se dem igen!

The colors is like this. Now it's washed and wonderful and ready to go with me to the US in a few weeks. Oh - I can't wait to see them again!

10 kommentarer:

 1. Dejlig tempelblomst, men måtte alligevel lige sammenligne den med den første. For jeg syntes de har hvert deres udtryk.

  Udover garnet, er de så strikket anderledes? Eller er det mon bare garnet (og nye omgivelser) der gør en forskel. Jeg syntes nemlig den røde sidder bedre på dig.

  Mon den blå skal bruges som en gave, nu du skriver; '.. end den, jeg lavede til mig selv'..?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den røde er lige en halv blomst længere. Sådan kan jeg rigtig godt lide den! Min søster ville gerne have den som i opskriften, så derfor er den blå lidt kortere.

   Slet
 2. Super super flot - mon ikke modtageren bliver begejstret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg satser på, at hun bliver glad!

   Slet
 3. Den ser dejlig ud. Jeg synes det melerede i garnet klæder modellen rigtig fint

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja - jeg kan også rigtig godt lide det melerede til den model.

   Slet
 4. Jeg tror det er ret så fint at den er lidt tykkere. Vi bliver stopfordret med rædselshistorier om hvor kold vinteren er herovre (man er tilsyneladende lige så begejstret for at small talke om vejret her i Michigan som man er i DK).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på, at vintervejret bliver ok. Lars og Sara var ikke forskrækkede over det, men fortalte at amerikanerne flippede helt ud, så snart der var lidt sne. Men jeg glæder mig til at give dig den!

   Slet
 5. Den er så flot med den blå tweed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg er også meget tilfreds!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails