lørdag den 23. september 2017

I det mindste var der noget der var nemt / At least something went easily

Denne uge har været pænt anstrengende. Ikke for det - det hele har været gode ting, men med kun 3 nætter hjemme på en uge, hvor de 2 var præget af at komme for sent hjem og skulle pakke så jeg kunne komme meget tidligt afsted næste morgen, er det VIRKELIG rart at det er weekend!
I går kom jeg til Karens release-party ude hos Rasmilla. DET er jeg glad for at jeg nåede! Det var herligt at sige tillykke - igen! - og jeg nåede at redde lidt garn fra en grusom skæbne.
Ugens positive overraskelse er babytæppet. Ikke bare har jeg allerede lært mønsteret til kanten udenad, men den første af de 4 sider er faktisk allerede strikket færdig!
Næste uge er der også lidt ting og sager, bl.a. skal vi alle på internat. Men jeg ser frem til, at der bliver god tid til at strikke!

This week has been really exhausting. Well - mostly it has been good things, but with only 3 nights spend at home in a week, with 2 of those nights being coming home too late, having to pack to get going very early next morning, it's REALLY appreciated with this weekend!
Yesterday, I had time to go to Karen's release-party at Rasmilla. I'm so happy I made it! It was great congratulating her - again! - and I managed to save a bit of yarn from a gruesome destiny.
This week's positive surprise is the baby blanket. I not only learned the pattern for the edge really fast, but I actually finished the first of the four sides!
Next week also comes with some stuff, for instance, the department is going for an over-night stay to talk about everything related to our work. A great chance to get knitting!

4 kommentarer:

 1. Det er ikke meget pipperne har set til dig i denne uge :-).
  Internat, husk PUDEKRIG!

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, det har de godt nok ikke! Men de kan stadig kende mig... Heldigvis!
   Ha ha - børnelæger burde vel slås med puder!

   Slet
 2. Fantastisk at du allerede er færdig med første side.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en positiv overraskelse! Første gang jeg strikkede den kant, tog det mig VIRKELIG lang tid at lære mønsteret, og det føltes virkelig dræbende!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails