fredag den 1. september 2017

Kulinariske forskelle / Culinary differences

Den sidste uge har jeg haft lejlighed til at se andre landes "lækre" mad.
Først stødte jeg på Haggis til den engelske kirkes marked, men jeg tror faktisk nok, jeg ved et uheld er kommet til at smage på det i Skotland, og jeg synes bestemt ikke, jeg behøver udvide den horisont!

This past week, I've had the opportunity to see other countries "delicious" food.
First, I ran into Haggis at the English church's market, but I do think I happened to taste just this some time in Scotland, so I really don't think I need to broaden that horizon!
De islandske lakrids-chokolader derimod? Namme-nam! Venligt doneret af min kollega. Nu VIL jeg til Island! Basta! De smagte så meget af mere.....

But the Icelandic licorice-chocolates? Oh YUM! Kindly donated by my colleague. So now I WANT to visit Iceland! They tasted like a lot more.....
På min vagt i tirsdags, fandt jeg så de sagnomspundne Surströmming. Ude i den virkelige verden! Dåserne ser utroligt uskyldige ud, men tjek bare selv på youtube.
Det er utroligt, så sjovt det er at se andre brække sig! Men IKKE om jeg får lyst til at prøve. Jeg tror, jeg får et langt og lykkeligt liv uden at smage. Om nogen her skulle have lyst, importerer jeg dog gerne en dåse eller to!

When working this Tuesday, I found the saga-like Surströmming. In the real world!
The cans look incredibly innocent, but just check it out on youtube.
It's amazing, how much fun it is to watch other people puke! But it doesn't make me want to try. I do think I'll have a long and happy life without tasting them. If anyone here would like to try, I'll be happy to import a can or two!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails