lørdag den 13. januar 2018

#strikkeløftet2018

Har I kigget ovre hos Charlotte? Hun har fundet på noget sjovt. Nemlig #strikkeløftet 2018. Ikke for at stresse, men for at heppe.
Nu har jeg jo afsløret mine planer for strikkeåret, men jeg må vel sige, at det jeg allerhelst gerne vil i år, er at strikke lidt mere til mig selv. Så det bliver vel mit strikkeløfte. Hvad ville du have som dit?

Did you check out Charlotte's blog? She came up with soemthing fun, #strikkeløftet 2018 (#knittingpromise2018). Not to add stress, but to cheer on.
Now I did reveal my plans for knitting in 2018, but I have to say that what I really want the most this year, is knitting a bit more for me. So I guess that will be my knitting promise. What would you like as yours?

6 kommentarer:

 1. Mit strikkeløfte bliver at få Jonatans trøje færdig, den har nemlig været en ufo i flere år

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en god plan! Håber ikke hans arme er blevet for lange i mellemtiden......

   Slet
 2. Jeg vil gerne strikke nogle flere strømper. Håber jeg måske kan blive så god at jeg kan strikke strømper til nogen hvis fødder ikke lige er indefor rækkevide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god plan! Jeg har en bog hvor der står cm mål for alle skonumre. Den kigger jeg i når jeg er i tvivl, men ellers måler jeg i forhold til min egen fod. Heldigvis er det så elastisk når man strikker!

   Slet
 3. Jeg vil bare gerne strikke noget mere af garn fra mit lager. Og i det hele taget finde mere overskud til strikkepindene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som nogle rigtig gode planer! Det er altid godt at få strikket lidt fra lageret....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails