lørdag den 24. februar 2018

Lang uge / Long week

Efter at have arbejdet sidste weekend, føltes denne her uge EKSTRA lang. Mandag morgen var jeg utroligt skuffet da jeg opdagede at det ikke var fredag, og hele resten af ugen har jeg talt ned til weekenden. Kender du den følelse?
I går var det så endelig fredag! Jeg skulle til Helsingborg og se til nogle børn, så hjemturen blev med færge. Det er bare så hyggeligt! Føles altid lidt som ferie, og det er flot at se Kronborg forude....

After working last weekend, this week felt EXTRA long. On Monday morning, I was incredibly disappointed when I realized it wasn't Friday, and all the rest of the week, I counted down for the weekend. Do you know that feeling?
Yesterday, it was finally Friday! I was going to Helsingborg to check up on some children, so I went home by the ferry. I love it! Feels a bit like vacation, and seeing Kronborg ahead is pretty.....
Når jeg så er i Helsingør, bliver jeg altid lidt træt når jeg opdager at toget kører til Sverige!

When I'm in Elsinore, I always get a little tired when realizing that the train goes to Sweden!
Men jeg hoppede af i København og nåede til "Strik og Drik" i Vanløse, som jeg havde glædet mig utroligt meget til! Her er strikketøj, drink og "hostemedicin". For jeg havde åbenbart været lidt for tæt på en af de infektioner som hærger lige nu.
Det var et herligt koncept, og jeg skal helt sikkert prøve igen!

But I got off the train in Copenhagen in time to join "Knit and Drink" in Vanløse - I had been looking so much forward to this! And here is my knitting, a drink and "cough medicine". Since I had too close contact to one of the current viruses.
I really loved the concept, and I'm definitely going again some time!

4 kommentarer:

 1. Fun! Stay healthy and enjoy your days off Christine :)

  SvarSlet
 2. Strik og drik, - det lyder nyt. Er det med spiritus, for så man jo passe på, at man kan holde på maskerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, man skulle da lige passe på, men det går jo aldrig værre end at man måske skal trevle lidt op næste dag.... Jeg syntes næsten det distraherede mere at snakke!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails