fredag den 15. juni 2018

Eleanors Body

Den fine baby-body som jeg har test-strikket, er færdig. Den er så fin! Det var virkelig rart med lidt tid til at strikke på kongressen, og da den er i bomuld, kunne jeg endda strikke udenfor i varmen. (Det var lidt sværere at strikke uldstrømper i solen!)
Jeg har strikket størrelse 6-9 måneder, hvilket vil passe familiens mindste, lille baby (der allerede er så stor! Hvad sker der!).

The pretty baby-body which I test-knit, is done. It looks so pretty! It was really nice having some time for knitting at the conference, and since it's cotton, I could even knit it while outside in the heat. (Was a bit more difficult knitting woolen socks in the sun!)
I made size 6-9 months, which hopefully fits the tiniest baby in the family (who is already so big! What is happening!).
Mønsteret er fint, med retstrik på kroppen og glatstrikkede ærmer. I nakken er der en lille slids og knap, og i bunden er der også knapper.
Den var ikke svær at strikke, og jeg synes resultatet er så fint. Håber snart, mønsteret kommer ud.

The pattern is nice, with garter stitch on the body and stocking stitch on the sleeves. At the back, there is a small opening with a button, and at the bottom there are another 4 buttons.
It wasn't hard to knit, and I really think it looks pretty. I do hope the pattern will be out there soon!
Det fine hulmønster på forstykket bare prikken over i'et og går hele vejen op.
Den er strikket i CaMaRose Pimabomuld, som er noget virkelig lækkert garn. Det rækker ret langt, så jeg brugte faktisk kun lidt over 2 nøgler. Totalt 105 gram.
For en gangs skyld tjekkede jeg strikkefasthed og fik den ikke til at passe, så jeg endte med pind 3,25 istedet for 3. Nu skal den bare vaskes og have et mærke på, og så håber jeg den passer!

The really pretty lace-pattern at the front is the cherry on the pie, and goes all the way to the top.
I used CaMaRose's Pimabomuld (cotton), which is really delicious. It goes a long way, and I only used a bit more than 2 skeins. In total, 105 grams.
For once, I checked my gauge and I didn't get it right, so I ended up using needles size 3.25 mm instead of 3. Now it just needs a wash and a label, and then I really hope it fits!

7 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin. Hvem står bag designet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en bekendt, mor til snart 4 og ivrig strikker. Hendes første design!

   Slet
 2. Sikke da en skøn model.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er rigtig fin! Nu glæder jeg mig til at se den med baby i.

   Slet
 3. Svar
  1. Ja, det er sådan en fin opskrift! Tak skal du have.

   Slet
 4. Sikke nogle flotte detaljer den har!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails