lørdag den 10. april 2021

På vagt / On call

Når jeg har vagt på sygehuset, skal jeg ikke nødvendigvis være på sygehuset. Jeg skal bare kunne komme i løbet af en halv time hvis der sker noget. 
Eftersom jeg jo bor for langt væk til at det kan fungere, får jeg lov at sove på patienthotellet, hvilket er helt fint. De har gode senge, og på hverdage når jeg også at få morgenmad. Men altså. Lidt kedeligt er det alligevel. Kedelig er jeg også. Hver eneste gang går jeg ned i byen og køber en salat i supermarkedet (den samme slags hver gang som jeg kan lide) og så køber jeg koldpresset juice. 
Før var der mange kanaler på fjernsynet, og jeg elskede at sidde og se sådan noget rigtigt dårligt, amerikansk reality læge-tv med mærkelige sygdomme. Det er så slut nu! Nu er der 5 svenske kanaler, så som regel ender det med at jeg ser et eller andet på computeren. 
Efter en vagt er det bare fantastisk at skulle sove i min egen seng igen. Uden telefon. Glæder mig til det i aften!

When I'm on call at the hospital, I don't necessarily need to be at the hospital. I just need to be able to be there in 30 minutes if anything happens. 
Since I live too far away for that to work, I get to sleep at the patient's hotel, which is fine. The beds are really good, and on weekdays I even get breakfast. But really. It actually is a bit boring. I'm also boring. Every single time I walk down town and buy a salad at the supermarket (the same kind every time, the one I like) and then I buy som cold-pressed juice. 
There used to be a lot of channels on the tv, and I love to sit and watch the kind of really bad, American reality-medical tv with weird diseases. That's over now! There are only 5 Swedish channels now, so usually I end up watching something on my computer. 
After an evening and night like this, it's amazing to get to sleep in my own bed again. Without a phone. Looking forward to tonight!
 

2 kommentarer:

  1. Det kan jeg godt forstå- ude godt-hjemme bedst😊samt det at sove med "risiko" for kald, gør bare at søvnen ikke er helt så god/dyb.
    Rigtig god fridag.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails