tirsdag den 18. august 2009

Han er for sjov....

Okay. Dette er en strikkeblog, men dagens indlæg er ikke just strikketøj. Men, men, men. Har du hørt om Sidney Lee? Har du stødt på udtalelser fra ham og undret dig over, hvordan han lige har gjort sig fortjent til al den opmærksomhed?
Man kan læse hans udtalelser om stort set hvad - yderst oplysende! F.eks. hans forhold til kultur, hans forhold til kongehuset, hans mening om månelandingen, hans "afslag" til et tilbud om deltagelse i Vild med Dans og hans succes som bartender.
Han har medvirket i "Singleliv" på Kanal 4, skal være med i "Fangerne på Fortet" på TV3 og er ustandseligt i medierne. På hans facebook-profil præsenterer han sig selv som "TV-stjerne".
For - øhhm - hvad? Hmm. Vistnok ingenting..... Okay, det er måske ikke helt rigtigt. Han er ret flittig med selvbruneren og fitnesscenteret, men derudover? Vistnok ingenting.
Der findes endda en blog, der er dedikeret til "Sandheden om Sidney Lee".
Da jeg først læste om ham, var jeg lettere imponeret. Sådan et amerikansk muskelbundt, der pludselig havde slået sig ned i DK (det er muligvis det indtryk, han gerne vil give folk). Efterhånden har hans ufatteligt dumme udtalelser om hvadsomhelst ført mig gennem nogen irritation over fnisen til - en form for - lidt respekt.
Altså. Manden har formået at skabe sig et navn, trods en imponerende mangel på intellektuelle evner, og han har en selvtillid som en korkprop. Tror simpelthen ikke han vil finde sig i at blive glemt. (Måske kunne han - om ikke andet - sælge selvtillids-tonic på flasker) Det bliver sikkert stadig sjovt at følge "manden" fremover!

2 kommentarer:

  1. Ja, det er utroligt at en så dum og intetanende person, kan blive berømt for INGENTING!!! Jeg har det akkurat ligesom dig, hvad ham angår.

    SvarSlet
  2. Glæder mig, at nogen har læst om ham og er enig...

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails