lørdag den 22. maj 2010

Langsomme knapper.....


Det tog sandelig sin tid, "lige" at få syet knapper i! Men her er den så - den færdige Baby Surprise Jacket, fuldt monteret. I dejligt, varmt strømpegarn - hvilket er et faktum, der kun kan tage lidt af smerten over, at disse dages fantastiske sommervejr lige om lidt skulle blive afløst af kulde igen!
Ialt er der brugt 90 gram "betonstrømpegarn" fra Coop. Godt, uopslideligt og nærmest umuligt at slå ihjel. Det føles ikke så "uldent", men jeg håber det går an, når trøjen kommer ud over noget andet.
Knapperne er et kapitel for sig. Jeg havde omhyggeligt kigget min (imponerende) knap-samling igennem, og var endt med 5 knapper med noget sølv og klart plastik. Men så var jeg i byen i går, og "kom til" at gå ind i Sommerfuglen. Bare af den ene grund, at jeg cyklede forbi og tænkte, at det da kunne være, der lå nogle gode tilbud i kurvene? (Dårlig, dårlig undskyldning.....)
Da jeg så havde kigget på kurvene, tænkte jeg, at jeg da "lige" kunne gå ind og "kigge". (Ja, ja.) Så det gjorde jeg da! Nåede at se og mærke på samtlige lækre luksusgarner, kiggede opskrifter (bl.a. "Granite" af Helga Isager, der netop er blevet rost hos Grendesign). Da jeg så havde trasket rundt derinde 20-30 min endte jeg med at synes, jeg skulle købe ét eller andet, og endte altså med 5 knapper til den lille trøje..... Meget fine knapper, der giver et godt helhedsindtryk, hvis jeg selv skal sige det! Men altså intet garnkøb (jeg klapper mig selv meget på skulderen!), hvilket heller ikke er nødvendigt, siden garn ser ud til at komme hjem til mig helt af sig selv.....

4 kommentarer:

 1. den er helt igennem nydelig og modtager bliver helt sikkert rigtig glad.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Mange tak, Frida. Jeg er meget tilfreds med at jeg skiftede farver og striber.

  SvarSlet
 3. ej hvor er den sød...
  hvor har du hittet den opskrift henne ?? synes bare den er så fin :)
  KH Micha

  SvarSlet
 4. Hej Micha
  Opskriften er af Elizabeth Zimmermann (stor, amerikansk strikke-guru!), den hedder Baby Surprise Jacket og er i hendes bog "The opinionated knitter".
  Du kan finde den her: http://www.saxo.com/dk/item/elizabeth-zimmermann-the-opinionated-knitter-hardback.aspx
  eller søge på amazon.co.uk
  Jeg købte den selv fra USA. Med told (= dårlig idé)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails