fredag den 28. maj 2010

En uventet dejlig dag

Dagen i går blev langt, langt bedre end forventet.....
Den startede ellers med afslutningen på en aften-nattevagt, hvor jeg fik sovet bare en enkelt time og havde min karrieres lavpunkt m.h.t. succesraten i at lægge drop i vener på knastørre nyfødte og velpolstrede 1-årige (så kan det kun gå fremad igen!). Inden jeg gik hjem, kom min kollega med garn til hendes cape/lysedug/bryllupssjal, og det var jo i sig selv en opmuntring! Fint, blåt garn i hvad der ligner lace-weight. Indkøbt i Bettedesign, men uden banderole. (Når det er fra Bettedesign er det helt sikkert OK!)
Dernæst gik turen hjemover til lidt søvn (igen - mindre end ventet) inden jeg skulle hente søsterens børn fra skole/børnehave og passe dem resten af dagen, så forældrene kunne slå sig lidt løs på egen hånd. Jeg havde været lidt nervøs - når man i forvejen er træt, slår temperatmentet nogle gange gnister! - men havde forberedt mig ved at medbringe min Nintendo 64 samt spil, og planlagt at gå i kiosken (= slik!) på vej hjem til dem. Det gik over al forventning! Søde, glade børn (hvem ville ikke også være glad, når man må spille en hel eftermiddag, drikke cola og spise pizza?), og på vej fra børnehaven lærte vi alle 4 noget nyt.
Vi så en pige og hendes mor, der plukkede mælkebøtteblomster, tog hovedet af og pustede i stilken. Meget mystisk, indtil vi hørte trut-lyden! Det blev afprøvet - og virkede! Mindste-nevøen fandt en stor mælkebøtte, der ikke sagde trut, men prut. Vild jubel hos den 4-årige! Han grinede, så han næsten ikke kunne puste...... Og hver gang det alligevel lykkedes ham at få en lille lyd frem, kluk-lo han igen. Vældig hyggeligt!
P.S. husk min lille konkurrence. Sidste gæt er på tirsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails