torsdag den 11. august 2011

Abstinenser / Withdrawal symptoms

I hele 2 dage havde jeg ikke lige en strømpe at putte i tasken, når jeg skulle nogen steder. Ikke noget lille strikketøj, der lige kunne hoppe i, så jeg kunne udnytte evt. tomrum (Uha, hvis jeg nu kedede mig!).
Det var altså mærkeligt!
Derfor kom jeg også til at skynde mig at starte på det næste par strømper........ Og så må jeg ellers overveje, hvad jeg ellers skal have gang i af "seriøse" strikkeprojekter og "seriøse" småting, der passer i en rygsæk.

For 2 entire days I didn't have a sock that could jump into my bag when going anywhere. No small knitwork that would fit in my backpack, and help me go through any empty periods during the day. (Oh dear - what if I got bored?)
It was really weird!
So I happened to start the next pair of socks..... And then I really need to think deep about what other "serious" projects and "serious" small stuff I can get started, that will also fit in a bag!

6 kommentarer:

 1. Så kan man jo se, hvor længe du kan klare dig uden et lille stykke strik til tasken.
  Nu skal jeg jo overhovedet ikke spille smart. I min pæne dametaske (når man nu sidder på direktørgang kan man jo ikke bare slæbe hvad som helst med) er der såmæn både en sok og et sjal ;)

  SvarSlet
 2. Man kan næsten føle sig nøgen uden strikketøj i tasken ;)

  SvarSlet
 3. Men de er altsaa bare saa praktiske de stroemper saadan liga at smide i tasken.

  SvarSlet
 4. Her var målet at strikke sommerblusen færdig som taskestikketøj - men ja nu er der pippet om sokkegave til en der har føsdag om 14 dage og giver mig husly i tide og utide...

  SvarSlet
 5. Strikketøy må man ha eller så er man helt hjelpeløs.

  SvarSlet
 6. Jeg er mægtig glad for at I er helt enige....
  Man kan få nervøse trækninger af strikketøjsmangel!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails