tirsdag den 23. august 2011

Mit strikketøj / My current project

Mit strikketøj til rejsen blev jo hurtigt brugt, så heldigvis havde jeg fået planlagt et ekstra strikketøj.
Først ville jeg begynde på sjalet til min ældste niece, men de havde ikke samtlige 3 nøgler af det garn jeg skulle bruge i Sommerfuglen, så det måtte bare bestilles. Sweateren med alle formlerne orkede jeg ikke at tage med. Der skal tænkes så forfærdeligt meget! Den islandske sweater til den sidste niece blev det heller ikke - hun har ikke valgt mønster, og bare tanken om at slæbe alt det tykke uld med..... Så det endte med noget til mig!
I har flere gange hørt en halvkvædet vise om noget lækkert garn bestilt over nettet. Det er Madelinetosh Pashmina, købt her. Der endte med at være nok til en bluse til mig, og jeg er startet på Celia (Ravelry-link), som jeg håber bliver god. Garnet er helt utroligt lækkkert! Blødt og glat og tilpas tykt og bare såååååå smukt i farven (Tart)..... Jeg har nået næsten 25%, men det går ikke superhurtigt. Der kommer hele tiden et barn når jeg sætter mig! (Men så kan jeg strikke i bilen. Der er børnene i det mindste spændt fast!)

I finished my travel-project rather quick, but luckily another project was planned.
I intended starting the shawl for my oldest niece, but the yarn-shop didn't have enough yarn right now. I didn't want to bring the math-sweater for my nephew - I need to swatch and think far to much. The Icelandic sweater for the final niece wasn't really planned yet, pattern-wise, and the yarn takes up so much space..... So I decided on something for me!
I had ordered real luxury in an internet-shop. Madelinetosh Pashmina from Eat.Sleep.Knit. Enough for a sweater for me, and I started on Celia (Ravelry-link). I hope it turns out good. The yarn is soooo soft and smooth and a little thick and sooooo pretty (Tart)......... I've done almost 25%, but it's not growing fast. Every-time I'll sit down, there is a child nearby. (But I'm knitting in the car. The kids are all strapped down there!)

7 kommentarer:

 1. Godt at der også kommer lidt til dig selv, fra dine dygtige pinde :-) Super dejlig bluse! Den må jeg straks 'fave'..

  SvarSlet
 2. Ja, gud ske tak og lov for sikkerhedsseler.
  Trøjen ser iøvrigt dejlig ud, hvad for fibre er garnet spundet af, det ligner ikke uld?

  SvarSlet
 3. Rikke - det er en vildt god opskrift. Du vil ikke fortryde at bruge penge på den!
  Kirsten - det er merino, silke og pashmina. Vældig, vældig lækkert....

  SvarSlet
 4. Oj den er fin og straks kommet i min to-do liste.
  Det må vel også være på tide at du får lidt til dig selv ;O)

  SvarSlet
 5. Ja saadan noget tykt garn er naesten ikke til at sidde med i en bil. Sikke en lakker farve. Glaeder mig til at se den faerdig.

  SvarSlet
 6. Lækkert lækkert. Jeg overvejede også den model til mit garn, men er i gang med en Olive i blå MadeleineTosh Pashmina. Det er superdejligt og vi kan promenere vores sweatre sammen....

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails