torsdag den 14. april 2016

En fin størrelse / A fine size

Allerførst en lille afsløring. Det her indlæg er lavet i går aftes. Synes nemlig at der skal noget nyt på bloggen om morgenen.....
Billedet af tæppet er godt nok - det har nu nået en størrelse med alt det gule, så man faktisk kan bruge det lidt som tæppe mens man hækler. Det er SÅ dejligt! Blødt og varmt, men det stinker selvfølgelig af spindeolie. Det må jeg vel leve med til det er færdigt og jeg kan få vasket det.
Dagen i dag går formentlig ellers med at jeg er træt. Omkring midnat landede Morgana nemlig, som bliver her et par dage. Det bliver hyggeligt at komme rundt i København og kigge!
I skal nok høre mere.

First a small disclosure. I made this post last night. Since I do like new posts on the blog in the morning.....
The photo of my blanket is real enough - it reached a size with all the yellow that makes is big enough to actually be used as a blanket while crocheting. I LOVE that! Soft and warm, but really stinking from the spinning oil. I guess I'll just have to live with that until it's done and I can get to wash it.
Today will probably mostly be me being tired. Around midnight, Morgana will land and stay for a few days. I can't wait to showing her Copenhagen!
I'll keep you updated.

4 kommentarer:

 1. Noej hvor er det allerede blevet stort.
  Glaeder mig til at hoere mere.

  SvarSlet
 2. Det bliver så fint. Jeg har lige glemt, hvilket garn du hækler i, siden der så meget spindeolie. Det skal nu nok blive et fantastisk tæppe efter vask.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det gode, gamle Blackhill som jo bliver fantastisk blødt efter vask. Det har så fine farver!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails