søndag den 12. februar 2017

3

Endnu et par strømper er blevet færdige, og foreløbig går det faktisk meget godt med mine planer. 6 sokker på 6 uger! De her er også almindelig rib på pind 2,5 i Opal garn, men selv om de er fine, så ville de altså ikke helt som jeg ville.

Another pair of socks are done, and so far, my plans are coming along nicely. 6 socks in 6 weeks! These, too, are plain rib on 2.5 mm needles using Opal Hundertwasser, but although they look very nice and innocent, they didn't come along smoothly.
Jeg løb nemlig tør for garn! Lige før tåen. Der var lige lidt panik-følelse, men så fik jeg kigget i rester og fandt noget andet turkis og lidt stumper af de andre striber, og så endte det egentlig sådan ok. Man tænker ikke lige over, at de ikke er ens, ihvertfald!
Planen var også, at de skulle blive str. 41-42, men det gik heller ikke! De er endt med en god str. 39, og da de jo umuligt kunne blive længere, må jeg i gang med et par herrestrømper til. Der gik 70 gram garn til dem. Vist nærmest en standardvægt til mine projekter i år!

I ran out of yarn! Just before the toe. There was a sense of panic for a while, but then I checked my left-overs and found some blue and something for the other stripes, so it ended up okay. You wouldn't think that they are not identical when seeing them!
I planned for them to be a man's size, but that didn't work out either. They ended up being a nice lady's size, and since it's impossible to make them longer, I need to knit another pair of man socks. These socks took 70 grams. This year's standard weight for projects!

4 kommentarer:

 1. Pyh, det var godt reddet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det var ellers lige før jeg prøvede at købe mere garn i samme mønster....

   Slet
 2. Man kan ikke lige se - hvis man ikke lige ved det :)

  Det er dog derfor jeg altid vælger at strikke toe-up strømper - umiddelbart synes jeg din hæl ligner min Scylla - et mønster jeg har fundet som gratis for flere år siden, men som jeg kan se man skal betale for nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan så godt lide top-down. Mest pga. hælen, som iøvrigt er min standard bånd-hæl (hedder det vist), som jeg har samlet op fra diverse opskrifter hen ad vejen! Scylia kender jeg ikke, men det må jeg da lige tjekke. Det er altid dejligt når man har fået et mønster gratis som siden kommer til at koste noget!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails