tirsdag den 14. februar 2017

Raja's Raglan

Som jeg har nævnt før, så var den lille, spinkle fysioterapeut så uforskammet at få en kæmpe dreng, når jeg nu havde tænkt at hun skulle få en fin, lille pige (som jeg tilfældigvis havde en vest liggende til). Det er på to-do listen at strikke noget til ham, og nu har jeg så besluttet mig for at det bliver denne her. I det tykke wollmeise, så det er nemt at vaske, og desuden er den på pind 4, så det skulle være ret hurtigt. Håber jeg.
Den der strikke to-do liste er så håbløst lang i øjeblikket, ligesom alle mine andre lister, men jeg må jo arbejde mig igennem den. Heldigvis er det jo dejligt at strikke ;-)

As I mentioned before, our very tiny, slender physiotherapist had the nerve to get birth to a giant boy, when I planned for her to get a tiny girl (that I accidentally had a vest ready for). Knitting something for him is on my to-do list, and now I decided it will be this one. In the DK wollmeise, making laundry easy, and then it's also knitted on 4 mm needles, making it kind of quick. I hope.
My knit-to-do list is so hopelessly long right now, like all my other lists, but I guess I'll just have to work my way through it. Fortunately, knitting is a lovely activity ;-)

4 kommentarer:

 1. Det med de lange to-do lister kender jeg kun alt for godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lange to-do lister kombineret med lange nevøer er ekstra uheldigt....

   Slet
 2. Rajas raglan er en skøn opskrift.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails