lørdag den 8. juli 2017

En tur i IKEA / A trip to IKEA

Jeg er stadig ikke på plads efter jeg byttede rum, men det går stadig fremad, hvilket vel er positivt! Alt tøjet skal ind i det nye soveværelse, så jeg skulle have et nyt garderobeskab. Derfor gik turen i går til IKEA.
Det er faktisk ikke så tit jeg tager derud, men fordi det stadig er ferie og derfor skal være afslappende, kombinerede jeg det med en dejlig gåtur ind til byen - forbi den fine rosenhave som altid gør mig glad.

I'm not still settled after switching rooms, but it's getting better bit by bit, which is positive, I guess!
I need all my clothes to get in the new bedroom, so I needed a new wardrobe. Which is why I went to IKEA yesterday.
I don't go there very often, but since it's still vacation and should be relaxing, I did a combo. First, I took a nice walk into town - passing the beautiful rose garden which always makes me happy.
I byen tog jeg til Uldstedet for at få fat i lidt mere af det dejlige Katia garn. Beige er måske ikke så spændende, men når nu den strikkede trøje er for lille til lille Frk. T2, må jeg strikke en anden. Der kom også lidt lilla og lidt multifarvet med.
I IKEA er der mange garderobeskabe, fandt jeg ud af. Egentlig ville jeg gerne have mit gamle skab, men det havde de ikke. Til gengæld havde de et smart program, så man kunne bygge sit skab virtuelt, og derefter købe det.
Det kommer i eftermiddag. Og SÅ gad jeg godt snart blive færdig med at rykke om og rydde op!

In the city center, I visited Uldstedet to get a bit more of the lovely Katia yarn. Beige might not be very exciting, but since the cardigan is too small for little miss T2, I need to make another one. I also bought a bit of purple and multi-color.
In IKEA, they have a lot of wardrobes! Actually, I want my old one, which they didn't have. But what they did have was a very clever computer program, letting you build your own virtual closet, after which you could buy it.
It will arrive this afternoon. And THEN I would love being done changing and tidying!

2 kommentarer:

  1. Hvor sjovt med et virtuelt skab. Spændende at blive færdig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er faktisk ret smart! Man kunne ihvertfald nemt se, hvor mange hylder og sådan noget der var plads til. Uden at skulle snakke ørerne af en ansat. (Det satte de også stor pris på!) Der var så mange valgmuligheder, at det var helt umuligt at regne sig frem til det færdige resultat.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails