torsdag den 20. juli 2017

En smølf? / A smurf?

Det næste færdige arbejde er blåt og cirka 3 æbler højt. Trøjen til ham lillebror i Jylland er blevet færdig!
Jeg havde fundet 6 fine knapper til trøjen, og på vej på arbejde i tirsdags skulle jeg så strikke et tilsvarende antal knaphuller. Men det var virkelig svært at regne dér kl. 7 om morgenen i toget! Efter at det var lykkedes i 3. forsøg med pæne knaphuller og lige lang afstand, opdagede jeg, at der var 7 (!) knaphuller. Men jeg gad ikke lave det om.
Det hjalp med en lille knappe-shoppe-tur!

The next finished project is blue and around 3 apples tall. The cardigan for baby brother in Jylland is done!
I had found 6 pretty buttons for the cardigan, and on my way to work this Tuesday, I was planning to knit a similar number of button holes. But it was so hard doing the calculation at 7 a.m. on the train! After I finally succeed after my third try and I had nice button holes equally distributed, I discovered that I had 7 (!) button holes. That I didn't want to re-do.
It helped going doing some button-shopping after work!
Mønsteret er jo Raja's Raglan, også en klassiker! Jeg lavede den til en trøje i stedet, og det er jo gået meget fint. Den er strikket i Katia "Sun Degradé", et lækkert bomuldsgarn som er selvstribende. Den vejer 150 gram, og da jeg stadig har lidt garn tilbage af det tredje nøgle, er jeg ret tilfreds.
Den er strikket på pind 4 i størrelse 6 måneder. Den er lige en tand mindre end trøjen til hans storesøster, som jeg så endnu mere håber hun kan passe!
Må se at få den sendt afsted.

The pattern is Raja's Raglan, also a classic! I turned it into a cardigan instead, which went very well. It's made in Katia "Sun Degradé", a nice cotton yarn with stripes. It weighs 150 grams, and since I still have a bit of the third skein left, I'm quite happy.
It's made with 4 mm needles, size 6 months. It's a bit smaller than the cardigan for his sister, and I really do hope both cardigans fit!
I have to mail it....

4 kommentarer:

 1. Hvor er de da skønne begge to. Rajas raglan er et dejligt mønster. Har du klippet op eller strikket frem og tilbage?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg strikkede frem og tilbage. Det var ikke spor besværligt, faktisk.

   Slet
 2. Sød lille smølfe trøje.
  Små børn gror hurtigt, så jeg håber at begge trøjer passer.😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, ja! De vokser som ukrudt....
   Hvis trøjerne passer et par uger, eller bare nu i sommer, vil jeg være meget tilfreds!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails