fredag den 13. april 2018

Strømper med fejl / Socks with flaws

Det næste par strømper er i gang, og DE tager godt nok lang tid! Foreløbig har det taget en uge at strikke næsten et skaft, og så opdagede jeg, at jeg ikke havde læst mønsteret ordentligt, så der er fejl i ribmønsteret.
Men altså. Nu er det jo kun jer herinde der ved det. Jeg tror, de bliver pæne alligevel, og jeg gider ikke lave dem om.

The next pair of socks have started, and THEY take some time! So far, it took about a week to make just a leg, and then I found out that I didn't read the pattern thoroughly, so I made the rib pattern kind of wrong.
But anyway. It's only you guys in here who know it. I do think they will turn out pretty anyway, and I don't want to redo them.
Der er også andre strømper i mit liv som har udviklet fejl. Faktisk skal jeg have lavet nogle par til skuffen inden det bliver efterår, for der er begyndt at være en del slidte strømper med huller.
Men det er selvfølgelig hyggeligt at strikke til mig selv!

There are also other socks in my life which have developed some flaws. Before fall, I need to stock up my drawer with new socks, since I've started to have quite a few pairs of worn-out socks with holes. But of course it's nice knitting for myself!

6 kommentarer:

 1. Stopper du ikke lige det hul under foden? Det kan gøres uden du kan mærke det.😊😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er generelt ret tynd under foden, så det går ikke rigtigt. Mine andre der er lappede er ved at være slidt igennem igen og jeg gider kun lappe en gang....

   Slet
 2. Hold op hvor er de flotte de grønne 😍

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg synes også mønsteret er helt vildt flot!

   Slet
 3. Hvor vilde! Tænk at du orker. Men det er selvfølgelig godt med lidt variation. Og flotte, - dét er de.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver ved med at sige til mig selv, at det bare er et par strømper. Men jeg er ikke vant til at skulle sidde og stirre på mit strikketøj på den måde!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails