søndag den 30. oktober 2022

Lørdag / Saturday

Denne weekend føles temmelig kort. Det blev en halv lørdag derhjemme, men sikke meget jeg nåede! Jeg nåede at se, at det lille kirsebærtræ (som faktisk begynder at være et lille træ, ikke bare en pind!) har næsten tabt alle blade. 
Jeg nåede også at købe en udvidelse til min reol og få en dejlig gåtur hjem med reolen på cyklen. Godt nok ad Amagerbrogade, men en gåtur er en gåtur, og det var dejligt vejr!

This weekend feels quite short. I ended up with half a Saturday at home, but I managed to do a lot!
I managed to see that the little cherry tree (that actually is starting to be a small tree, not  just at stick!) lost almost all of its leaves. 
I also managed to buy a new section for my bookshelf, and have a nice walk home with the shelf on my bike. Only walking along Amagerbrogade, but a walk is a walk, and the weather was nice!
Om aftenen mødte jeg denne her hvalp som var så lille og nuttet at jeg fik lyst til at få hund! Faktisk glemte jeg nærmest hvor meget jeg hader at samle hundelort op og at jeg godt kan lide at sove om natten og ikke få ødelagt mine ting derhjemme. 
Men måske engang når jeg bliver gammel?

In the evening, I met this puppy that was so tiny and cute that I felt like having a dog! Actually, I almost forgot how much I just hate picking up dog poop, and that I like to sleep at night and not getting my stuff at home ruined. 
But maybe when I get old?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails