søndag den 22. februar 2009

Hjemmeweekend!

En hel weekend herhjemme. Hvad kan man ønske mere? Dejlig, lang søndag eftermiddag og aften efter en kirke fuld af mystiske væsener i knæ- og hoftehøjde.
Familiens spiderman valgte desværre de seje håndtegn fra mod at sidde klistret til sin moster. Hyggeligt var det!
Herhjemme ville jeg sy et par stakkels jeans færdige, der har ligget og samlet støv det meste af et år. De endte med at blive klippet op til halvdelen af en nederdel, for lige p.t. passede de hverken hér eller dér... Nå. Så forsvandt dén dårlige samvittighed!
Ellers kom jeg til at starte noget nyt. Til mig. Mens jeg så "Borte med Blæsten" for allerførste gang. Den godt gennemprøvede February Lady Sweater - lavet efter et berømt mønster, February Baby Sweater, af Elizabeth Zimmermann, århundredets amerikanske strikkeekspert (det er vist ikke en overdrivelse at kalde hende det).
Behøvede ikke mere at strikke lige nu. Men nu er den her! I denim Kauni effekt garn og denim tyndt, en-trådet Kauni garn. Virker blødt, men lugter lidt underligt. Effekt-garnet købt i en butik på Fanø, af en gammel, gammel dame. Alt i butikken lugtede lidt underligt! Går forhåbentlig af i vask....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails