lørdag den 21. februar 2009

Flere ugler (i mosen)

Så blev nummer 2 uglehue klar. Mørkegrå, varm og en lille smule anderledes. Måske endte den lidt som en mavelanding, men en nogenlunde heldig én af slagsen, synes jeg!
Egentlig havde jeg forestillet mig, at den skulle være 80 masker hele vejen op, men syntes så egentlig, at de 70 passede fint i glatstrik. Jeg troede, den skulle være med ombuk indeni, og startede med 70 masker, et par pinde glat, en ombukspind, et par pinde glat, udtagning af 10 masker og uglebort. Herefter væk med de 10 ekstra masker igen, strikket 10 pinde glat, og så indtagninger.
Men da nu min søster skulle have den (måske ombestemmer hun sig...) og jeg kom i tanker om, hvor tykt sådan et "indendørs" ombuk ser ud, og hvor gerne jeg ville bruge hele garnnøglet, samlede jeg istedet 70 masker op fra opslagninskanten og strikkede ribkant som på den beige hue. Og voila! De ligner jo næsten hinanden! Bare med 8 grå ugler og 7 beige.
Strikkede huen færdig i min fine stue med nypudsede vinduer, nyvaskede gardiner og ompottede potteplanter. Sikke dog en produktiv dag! (Bortset fra gulvvasken.... Hmmm.)
I morgen hedder det fastelavn i min kirke. Glæder mig meget til at se mindstenevø som spiderman, der siger (vildt) seje spiderman-lyde. Har aldrig nogensinde før set ham prøve at være sej. (Han plejer at spille på det nuttede....)
P.S. Nu kan forårssolen bare komme an! Skin på mine nypudsede vinduer, tak! Udenfor sner det som besat, men det siges jo at være de sidste krampe-vinter-trækninger....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails