mandag den 2. marts 2009

DSB: Du Strikker Bedre

Der blev også strikket en del i weekenden. På vej til Sønderjylland blev endnu et par strømper til min mor færdige - denne gang i beige. Sidste gang et par strømper blev færdige, kunne jeg ikke forestille mig, at hun manglede flere. Men selvfølgelig er det da kedeligt, hvis de fleste bare er blå.... Så her er de altså. Same old song, bare anden farve. Fortrinligt mønster - kan strikkes nærmest på rygmarven, og er superelastisk, "elongated corded rib" fra en bog om strømper (Sensational knitted socks).
Nu vi (jeg) snakker om strømper... Cookie A. er på vej til at udgive en strømpe-opskrift bog. Hende har du muligvis aldrig hørt om, men falder du over bogen, så slå til. Supergod designer!
På vej hjem fra Sønderjylland (og i løbet af opholdet dernede), havde Slangespænde-trøjen fået lov at komme op af kurven og blive aktiveret. Nu er jeg nået op over ærmegab, så det går da fremad! Mere end halvdelen af motivet er strikket, så der bliver nu færre og færre masker at holde styr på mønsteret på. Det lysner alt sammen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails