søndag den 15. marts 2009

Weekend med moster....

Har set en del til den kære familie i weekenden. Passede min søsters børn 6 timer lørdag, og selv om jeg må indrømme, at jeg var lidt nervøs (mindstenevøen kan forstyrre en hel del, hvis han er i det humør!) gik det fantastisk. Søde, søde børn. De fik også nogenlunde deres vilje, hvilket som bekendt altid hjælper! Det eneste knas fra den mindste var på ose-turen i ToysRUs, hvor han lige nu er i "røre-ved-alting" og "jeg-smider-mig-bare-på-gulvet-hvis-jeg-ikke-får-min-vilje" alderen. Men det har vist aldrig rigtig gavnet ham meget, det med at rulle rundt på gulvet, så det holdt han hurtigt op med.
I dag i kirken smeltede han mig helt. Pludselig begyndte han forsigtigt at ae mig på kinden og håret. Helt sødt! Åbenbart har han gennemskuet, at det sædvanlige "Moster - må jeg komme hjem til dig?" sjældent virker efter hensigten, for i dag kom der trumf på "Min far har sagt det!" (stik så lige dén, moster!)
Jeg har også strikket rigtig, rigtig meget. Og set en hel masse fjernsyn til strikketøjet. Desværre bliver dagen i dag billedløs. (Det skal nok komme engang)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails