søndag den 11. april 2010

Langt ude!

I går tog jeg så ud til min vejleder. Der bor i den anden ende af.... Tja, kan man overhovedet kalde det København?
Jeg ved det faktisk ikke. Helt ude i Dragør. Nu var jeg jo alligevel en anelse træt, så faktisk "snød" jeg lidt og tog metroen til Kastrup og cyklede så resten af vejen. I medvind. (Hvis ikke det er snyd!)
For første gang i mit liv lykkedes det mig at finde cykelstien langs Kystvejen, og sikken vej!
Så smukt, at man næsten ikke tror det - lige ud til Øresund, med dette alternative view over Øresundsbroen!
Udsigten var fantastisk. Ikke bare over Øresund, men også forbi DSB´s et-eller-andet, hvor der holdt gamle, grafitti-malede togvogne som dække for noget, jeg godt kunne tro var IR4 tog.
På den anden side af vejen lå lufthavnens område.
Mest store, øde græsmarker, med store, gigantiske bygninger tilhørende diverse catering- og transport-firmaer. Jeg så også et kæmpe fly fra Greenland Air, og drømte mig en tur op for at se Dorte Ivalo´s smukke udsigt i virkeligheden! (Drømme er jo ret billige...)
Ovenikøbet var der mindelser om salig Olsen-banden i form af små, rød- og hvidmalede træskure. Jo, det var herligt!
Men der var bonus med bonus på. For jeg hørte både lærker og viber. Det lød altså enormt meget af forår! Faktisk fik jeg flash-back til min på-landet-barndom, der ganske vist gjorde mig ret glad for nu at befinde mig i byen, men også indeholdt pløjemarker, snedriver, forår med høj blå himmel og lærkesang. Dejligt!
På vej hjem så jeg båden her. Både trøsterigt og skræmmende.
Jeg har jo en eller anden idé om, at den båd nok er der i tilfælde af, at et fly skulle falde ned under indflyvning over Øresund. En forfærdelig tanke, og alligevel godt, at de prøver at være forberedt på alt. Båden ligger i den fineste lille havn, der virker sådan lidt hemmelig, fordi den ligger så langt væk fra alting (undtagen lufthavnen). Straks tænker jeg smuglere og andet godt - men så sjov er virkeligheden vel trods alt ikke, vel?
Dejlig tur, ihvertfald! (Hjemvejen foregik da også på cykel. HELE vejen. I modvind. SOM jeg dog fik styrket karakteren og benmusklerne!)

2 kommentarer:

  1. Ang Seyfarth - send mig en email på den her adresse.

    SvarSlet
  2. Jeg sender én på Ravelry - jeg kan ikke se din adresse, nemlig.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails