torsdag den 1. april 2010

Påske-nydning og en give-away.

Selv om jeg ikke har "rigtig" påskeferie, så nyder jeg det nu alligevel! I dag er "sovedag" efter 13 timers arbejde i går. Sove gjorde jeg da også, til jeg vågnede af mig selv. Endda til det dejligste solskin!
I dag kan jeg så glæde mig til at lave "rigtig" mad - bare til mig. Lidt en luksus, føler jeg. Mest, fordi jeg oftest kun når at spise varm mad herhjemme 2-3 gange om ugen, og så er det tit noget hurtigt noget. "Rigtig" varm mad laver jeg mest, når jeg har gæster, nemlig.
Endnu mere kan jeg glæde mig til eftermiddagens/aftenens koncert i Christiansborg Slotskirke! Det bliver fantastisk at synge dér - og første gang, jeg skal høre orkesteret spille til, da jeg ikke kunne komme til general-prøven i går, fordi jeg var "arbejdsramt". Imens jeg venter, varmer jeg så op med at høre Johannes-passionen. Jeg kan vel nok nå at høre den et par gange i løbet af dagen! Desuden står den på varm the som forkølelses-bekæmpelse. (Det kræver nok også et par Tylenol inden koncerten!)
Fidusen ved koncerter og arbejde er, at jeg ikke kan nå at skulle så meget ind imellem, og så må jeg jo bare hygge herhjemme. Super dejligt! Som det ses af billedet er påskeæggene jo klar. Jeg er ret vild med "Fabergé" look-a-like æggene fra Michelsen, så det hører sig altså til!
Har du iøvrigt set denne give-away? Det er ganske vist hverken garn, hunde eller katte, der gives væk, men til gengæld de fineste, autentiske retro-sengesæt! (Men lad nu være med at melde dig til. Jo færre, der kommer, jo større chance har jeg for at vinde!)

7 kommentarer:

 1. thihi tror du ikke du deltager med 3 lodder? fastlæer, kommentar & linker?

  Hmm det bliver jo værer og værer - ender jo med du vinder - og mig der efterhånden næsten håbede ingen ville deltage for havde så småt indstillet mig på de da også kunne pynte på min seng *GG*

  SvarSlet
 2. I øvrigt håber jeg du får en fantastisk koncert og tylenol - kan man få det i DK nu? et fantastisk middel - med det i baghånden skal du nok blive klar :-)

  SvarSlet
 3. Koncerten var rigtig god, tak! Tylenol har jeg købt i USA. Et must, simpelthen! De hjalp nu meget godt...
  3 lodder? Tak! Ja - jeg læser din blog, jo, selv om der ikke er billede af mig på din side.

  SvarSlet
 4. Æv jeg troede lige at Tylenol var kommet til DK - kender det nemlig også fra USA.

  De er ret geniale så jo jeg håbede lige for er jo ikke særlgit sikkert at få åan noget sendt derovre fra nu om stunder *s*

  SvarSlet
 5. Næ, det er stadig forbudt i DK. Herhjemme må man ikke blande forskellige typer medicin i den samme pille. Det er strengt forbudt at få det tilsendt. Men det er vildt godt!

  SvarSlet
 6. Helt enig - det er utroligt hvad man der kan få i håndkøb og herhjemme kan man dårligt få en recept på sovepiller selv om man er ved at omkomme af søvnmangel.

  Det kan altid diskutere hvad der er bedst - men med den regering vi har så burde de da lade folk selv vælge lidt mere hvad de har lyt at putte indenbord. Ville nok ogå gøre noget ved medicinpriserne hvis en del mere kunne fås i håndkøb.

  Men selv til hunden skal man til udlandet efter ordentlig lindring fordi man her er nevøs for at mennekerne spiser medicinen!

  akja .. akja...

  Skal du mon snart til USA igen *B*?

  SvarSlet
 7. Uhada, sikke noget at spørge om! Men nej, jeg skal ikke til USA lige med det første. Er ellers så småt ved at have lidt kongres-abstinenser......

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails