lørdag den 10. april 2010

Aldrig tidligere strikket....

Mine ph.d. forberedelser inkluderer (selvfølgelig!) også noget strikket....
Mest, fordi jeg (udtrykkeligt!) havde fået at vide af sekretæren for patientforeningen, at jeg ikke skulle strikke noget (hun syntes nemlig, min hæklede poster for et par år siden var ret pinlig.....).
Dette skal blive til en pude - en gave til sekretæren - med logoet for cystisk fibrose foreningen. Der er med garanti INGEN, der har været tossede nok til at strikke det før!
Den bliver i Coop strømpegarn (som jeg altid har rigeligt af) og er godt på vej, som det ses.
Dagen byder iøvrigt på vejledermøde - i den forbindelse er det absolut en gave at have fået lov til at sove 5-6 timer på aften-nattevagt! Ellers havde jeg snuet nu og været ganske rundtosset, når vækkeuret havde ringet kl. 14.....

4 kommentarer:

 1. Den ser da fin ud - din gave. Jeg selv ville da blive vældig fornøjet over den kreativitet. Super - og held og lykke med ph.d.'en

  SvarSlet
 2. Genialt at strikke logoet. Og din hæklede poster var da ikke pinlig, men sjov. Hun har nok ikke megen humor... At sove 5-6 timer på en vagt er da en gave, og absolut en sjælden luksus på min afdeling. Her er man glad, hvis det bliver til 4... Derfor foretrækker jeg så afgjort tilkaldevagter, hvor man da får lov at sove i sin egen seng, når der er mulighed for det.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. Hun er en herlig dame, som jeg holder meget af - ellers ville jeg heller ikke bruge tid på at lave lidt sjov med hende... I sit lange liv med mange, mange kongresser, havde hun vist aldrig set noget i retning af min poster!
  5-6 timer er en vild luksus! Jeg vil ellers være taknemmelig for 2 timer og derover, så det var virkelig fantastisk! Og du har helt ret, Lisbeth. Intet slår at sove i sin egen seng!

  SvarSlet
 4. Aiiij... håbede lige, at du linkede til din hæklede poster. Den gad jeg godt at se ;)

  Herligt med lidt tagen-pis-på

  Og held og lykke på fredag!

  KH Frau Putz

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails